Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.044
836
113
Vsi nekako pričakujejo še kak velik dump.... vsaj tako se mi zdi, da je sentiment. Ponavadi se zgodi vedno nasprotno. Jaz mislim, da gremo zdaj še višje, tam 30+, potem pa en mega "nepričakovan" dump, da se likvidira vse "longe". potem pa spet gor počasi.

Jaz DCAjam že kar lep čas in bom dokler nebo novega bulla (če sploh bo).
Glede na to da so zaloge plina v EU "polne" in da bomo baje imeli dovolj za drugo zimo.... ne vidim neke panike oz. resne recesije.

Edit: Ne razumem pa nekaj. Pri tako dragih kreditih, bi zdaj tudi pričakoval, večje obrestne mere na depozite.... o njih ne duha ne sluha. A lahko to en ekonomist razloži, zakaj tega ni.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Če ima kdo kak € viška, mu predlaga investicijo v platformo cyberdog. Spodaj je povezava za registracijo. Tvojo investicijo dnevno oplemeniti z 4 do 5%
Nn hiter primer: Vložite 200 $ (30 dni) in pridobite 904,79 $
Za več info. me kontaktirajte.
https://cyberdog.vip/#/pages/user/reg?code=00000CQY
A res, daj povej nam kaj več no, se prav če vložim 20 jurjev mo garantiraš v 30 dneh 90 jurjev? Verjetno lahko podpiševa pri notarju in zastaviš nepremičnino za garancijo? Sliši se res super, kdaj in pri katerem notarju se lahko dobiva?

Ajd pa ker nisem požrešen, se bom zadovoljil z 20 jurji plusa na mesec, tebi jih pa pustim kar 50, vem da je to zate drobiž, pa se mi vseeno zdi fer, ker si nam predstavil tako sigurno in dobičkonosno stvar!

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.044
836
113
Če ima kdo kak € viška, mu predlaga investicijo v platformo cyberdog. Spodaj je povezava za registracijo. Tvojo investicijo dnevno oplemeniti z 4 do 5%
Daj povej več... Glede na inflacijo je to kar realen in ok donos. Imam kar nekaj € viška. Ali lahko kar tebi nakažem pa mi ti narediš račun, ker se nena dobro spoznam na internete.

• Haha
Reactions: Najbolji

B81

22. jul 2007
36.888
10.455
113

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Men je na ZS razložil za kaj se gre in je res zihr zadeva. On je nehu sprejemat nove stranke, tko da če je kdo zainteresiran lahko preko mene investirate, nakažte mi dnar, jaz pa naprej investiram, ni za kaj.

• Haha
Reactions: erikson

CENOK

Zelenc'
30. nov 2020
18
21
3
Jaz sem vam samo podal informacijo, lahko vam tudi pomagam da začnete s tem služit in izplačevat dobičke, odločitev je pa na vam... nobenega ne silim, tudi mene ni noben...
Vrjamem pa da je za ene prelepo da bi bilo res, ampak nasrečo je ;)
tisti, ki ste že na podobnih aplikacijah tako že veste kako je (se vam kr smeji verjetno :) )

• Haha
Reactions: Ateis in Guinness

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Men že ne odpre več linka, zgleda je bil tak naval, škoda sej 70 jurjev profita na mesec ni ful dnarja, sam tko mal za sprot bi pa kr pasal. :zardelalter:

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Jaz sem vam samo podal informacijo, lahko vam tudi pomagam da začnete s tem služit in izplačevat dobičke, odločitev je pa na vam... nobenega ne silim, tudi mene ni noben...
Vrjamem pa da je za ene prelepo da bi bilo res, ampak nasrečo je ;)
tisti, ki ste že na podobnih aplikacijah tako že veste kako je (se vam kr smeji verjetno :) )

Aja pa jaz nisem na nobeni podobni aplikaciji, pa ko berem tvoje objave se mi vseen kr smeji :valjamse:

• Haha
Reactions: Garfildd

mr. snick

Majstr
5. mar 2020
300
396
63
Čista piramida, očitno zamenjava za tole, kar se je pred dnevi izpelo: https://siol.net/digisvet/novice/vabilo-ki-vam-lahko-povzroci-ogromno-skodo-totalen-nateg-596518

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113

A vi nateganti to hodite na kakšne enake seminarje, predavanja? Namreč ta fraza se mi zdi tako znana in že malo zastarela "se mi kar smeji". Se še spomnim srednješolskih dni ko me je znanec in faksa povabil na kosilo in zraven pripeljal svojega "šefa" in se jima je kar smejalo in mešalo od vseh teh donosov ki sta jih takrat tedensko hodila dvigovati v Avstrijo. Mislim da je šlo za Eurosuccess. Ja takrat so se tam vsi smejali, celo na banki so se jima smejale bančnice vsak teden ko sta prišla po te silne donose. Šefa mislim da so kasneje odvlekli, on pa mislim da sedaj dela za nižjo uradniško plačo. Je pa bila vstopnica takrat 5000EUR, takrat je to bil nek denar. Seveda samo za izbrane.

CENOK

Zelenc'
30. nov 2020
18
21
3
no vidiš... že napredujemo... tukaj ni nobenih vstopnic... naložiš toliko kok tebi paše, izplačila si narediš kadar želiš...
tveganja so za vsako investicijo, vsak pa sam pri sebi presodi v kaj se spustit (tudi če greš investirat v kišto pira ni ziher da boš imel kaj od nje... lahk se ti razbije, polije, pokvari, lahk ti jo kdo ukrade itd.) :)

B81

22. jul 2007
36.888
10.455
113
no vidiš... že napredujemo... tukaj ni nobenih vstopnic... naložiš toliko kok tebi paše, izplačila si narediš kadar želiš...
tveganja so za vsako investicijo, vsak pa sam pri sebi presodi v kaj se spustit (tudi če greš investirat v kišto pira ni ziher da boš imel kaj od nje... lahk se ti razbije, polije, pokvari, lahk ti jo kdo ukrade itd.) :)
ampak ti lahko zaslužiš le toliko %, kot vložim jaz in meni podobni.

vprašanje: kaj se zgodi, če jaz ne najdem nikogar, ki bi vložil pod mano?