za par sto evrov si pijače pa kurbo nabaviš pa se imaš 2 uri lepo.
dobro no za kakšno drugo temo, za kratkoročno investicijo v znižanje stresa je tudi to OK
za par sto evrov si pijače pa kurbo nabaviš pa se imaš 2 uri lepo.
Zakaj bi ponovil, kakšne fundamentals ima?mene malo matrata internet computer in ecash
ic je imel v zgodovini že bistveno večjo vrednost in bi recimo lahko ponovil to, medtem ko ecash je pa eden tistih, ki bi še lahko poletel glede na nizko vrednost
Če kupiš kovanec zato, ker je v preteklosti itak bil airdrop in imel en hype, ne pomeni, da bo spet zrasel za x10 ali več.Kdaj so bili pa fundamentals važni?
Kar sem študiral je Polkadot dosti boljši kot Cardano.... Samo hype je pri teh zadevah.
Drugače, kje so sedaj eni izpred 4 let.
Poglej priponko 50090
Za nale pare kake no name kovance, ki imajo moznost, da v prihodnosti pridejo na velike borze. Ce mas sreco, lahko z jurja rata tudi 100.000. Kateri kovanci to so, pa je drugo vprasanje.Če si jo kupil pravi čas je tako super zrastla Ima kdo vpogled v kakšno kroglo kaj kupit za par sto €, recimo dolgoročno za 5+let? Malo gledam ADA, DOT,CHAINLINK? Mogoče kak milijon SHIBE kar tako za vsak slučaj.
'za male pare' je tebi jurja ... godi se enim jaz take 'shitcoine' nabavjam po 5-10$ ... pač no money no funnyZa nale pare kake no name kovance, ki imajo moznost, da v prihodnosti pridejo na velike borze. Ce mas sreco, lahko z jurja rata tudi 100.000. Kateri kovanci to so, pa je drugo vprasanje.