Smo padli skozi kot noz skozi maslo. Le rahel par minuten odboj na zadnje spaderlineu. Zdaj bo to igralo kot resistance.![]()
Smo na zelo močnem supportu - štiri spider črte (v mojem primeru modre). Če piknemo tu skozi, je to zelo slabo za BTC.
Če sem odkrit... sem osebno bolj miren, ko smo v fazi akumulacije (ali bear maerketa)... ker, ko številke podivjajo sem totalno neproduktiven na drugih področjih.Čas je naš zaveznik. Dlje kot se bo akumuliralo višji bo vrh. Če je bil pa to vrh, (kar mislim da ni), potem bodo naslednja leta kar dolga.
Mogoče glej drugič, da si izplačaš ko gremo gorJaz prodam ko pride do zneska ki sem ga vložil. Do takrat pa je še dolga pot navzdol
Eh preveč sem požrešen. Do zdaj sem naredil samo x4. Zato sem not do jaja...to the moon ali pa 0.Mogoče glej drugič, da si izplačaš ko gremo gorvsaj jaz sem naredil tako.
Sigurno pa nikoli ne kupim tesle, tudi ko bo mainstream čez 10 let. Ker prasec to dela zanalašč, predvsem da se sam okoristi, ker točno ve kakšen vpliv ima na sceno
ETH ima velik velik velik potencial za navzdol. Po mojem vse tja do 2k.