Računam na to in danes nakazujem svež fiat na menjalnico. Upam, da ne bom prepozen, oz da se ne odbije konkretno preden šuške priletijo tja.ETH ima velik velik velik potencial za navzdol. Po mojem vse tja do 2k.
Najprej se je začelo z Muskovim twitom, potem pa so kitajci spet benali bitcoin, kot že ničkolikokrat prej. In take norije vplivajo na crypto... mah... mirno Daco, mirno... dihaj.... globoko dihaj....Mah Musk je samo malo pospešil zadevo, ni pa to zaradi njega.
Se mi zdi, da se je padec ustavil (spremljam ADA, XRP, BNB in Doge) in že nazaj rastejo... Je to pravi čas za ponovni nakup?
Jaz ne upam. V LAju se bodo zdele šele začel prebujat. Pazi ko vidjo trg.jaz sem kljub cmoku v grlu vzel še nekaj ADA
To sklepaš zgolj na podlagi spremembe market capa (količina x zadnja cena), ali si dejansko gledal, koliko se je po borzah prodalo v fiat?1000 milijard je šlo ven v enem tednu. Pomeni prodaja coinov in nakazilo na banko ali nakupi prek kripto kartic. 1000 milijard. Glede na to, da ustanove niso nekaj ven jemale.
Poglej priponko 45540