Ne morem drugaceker ocitno cloveska neumnost ne pozna meja, vec o projektu so ti pa se drugi povedali in upam da se te dotakneHvala za te lepe besede. Ne bom se spuščal na tvoj nivo, imel sem te za bolj normalnega. Vsak ima svoje mnenje in če se ne strinjaš z mano, me vsaj ni treba žaliti.
največja borza pa ima največ kovancev je tale: https://www.binance.com/en/register?ref=11776076Ok. Moja drži prst na tipki vplačaj.....
Resno, naj mi nekdo, ki mi hoče dobro in brez da me pošilja nosit pošto in pakete, predlaga v kaj in kako naj oplemenitim nekaj €€€.
V glavnem, kripto za telebane.
Nekdo je zgoraj omenjal, da bi v dveh letih nekje imel 3000€, če bi vložil 100€.... V bistvu me bolj zanima varnost, kot velikanski donosi.
Za vsoto kupi prvih pet kovancev, npr.Ok. Moja drži prst na tipki vplačaj.....
Resno, naj mi nekdo, ki mi hoče dobro in brez da me pošilja nosit pošto in pakete, predlaga v kaj in kako naj oplemenitim nekaj €€€.
Nekdo je zgoraj omenjal, da bi v dveh letih nekje imel 3000€, če bi vložil 100€.... V bistvu me bolj zanima varnost, kot velikanski donosi.
Ok. Moja drži prst na tipki vplačaj.....
Razlog zakaj me take zadeve ne zanimajo....to ni lajf..., čeprav dnevno najmanj 100x preverim "švetilke".
, ker je preveč stresno.