Hmm...no ja... tavelikim ne vem ce je lih vseeno, ce so iz povprecnega trrja prisli na whale trr skrbi so ze takoj kako prit do denarja itd..eh to so sladke skrbi.
Hmm...no ja... tavelikim ne vem ce je lih vseeno, ce so iz povprecnega trrja prisli na whale trr skrbi so ze takoj kako prit do denarja itd..eh to so sladke skrbi.
Ja za tebe je lajf recimo 100x na dan napisat brezpredmeten spam post, kot je ta recimo, za druge je lajf adrenalin, ko 100x na dan pogledaš kak ti premoženje raste ali pada.Razlog zakaj me take zadeve ne zanimajo....to ni lajf...
Mislim da token burn v 48 urah.kaj pa je pognalo bnb danes... kje je točka prodaje?
Razlog za rast BNB je prihajajoča javna kotacija Coinbasea (14. april, oznaka COIN), na borzi Nasdaq. To s seboj prinese tudi javno razkrivanje informacij o prihodkih, strankah, sredstvih, ... Kar bo merilo za vrednotenje tudi za Binance. Pričakujem, da bo pričakovana uspešna kotacija COIN dvignila ceno BNB še veliko višje.Mislim da token burn v 48 urah.
Točko optimalne prodaje smo zamudili Prepričan sem da bo šlo pod 500, ampak ne upam prodat svojih bnb.Jaz bom držal vsaj do 800-1000, ali pa na 0
Najbrž je prepozno, ker sem že v fazi potrjevanja.Če boš odpiral na coinbase uporabi referral, ker nič ne izgubiš, samo pridobiš 8€ ko potrejdaš prvih 80€ (tudi tisti, ki te je povabil dobi 8€). Tole je npr moj referral: https://www.coinbase.com/join/aamacar
V splošnem pa je to to, kupiš in čakaš da zraste, lahko tudi zamenjaš v drugo valuto itd...
Nastavi "automacki" nakup 20 eur ethaja (poljubno) tedensko prek kartice in poglej cez eno leto.Najbrž je prepozno, ker sem že v fazi potrjevanja.
zgleda da se vseeno vrača... da ne boš tako kot jaz držim verge in je bilo vsega skupaj že preko 10000eur pa sem rekel dokler ne bo 30000 ne prodam in jih imam še danes no če ne drugega pa je ves čas neko pričakovanjeMislim da token burn v 48 urah.
Točko optimalne prodaje smo zamudili Prepričan sem da bo šlo pod 500, ampak ne upam prodat svojih bnb.Jaz bom držal vsaj do 800-1000, ali pa na 0
Pozabiš na to vsaj za dve leti. Potem pa, ko se začnejo spet frizerke o kripto pogovarjat greš pogledat in se ti nariše nasmešek na obraz.
To raje drzi, ko bo voice-life dal eno uporabno zadevo ven, bo bum tudi sam se tolazim s temzgleda da se vseeno vrača... da ne boš tako kot jaz držim verge in je bilo vsega skupaj že preko 10000eur pa sem rekel dokler ne bo 30000 ne prodam in jih imam še danes no če ne drugega pa je ves čas neko pričakovanje
zgleda da se vseeno vrača... da ne boš tako kot jaz držim verge in je bilo vsega skupaj že preko 10000eur pa sem rekel dokler ne bo 30000 ne prodam in jih imam še danes no če ne drugega pa je ves čas neko pričakovanje
Najprej se moraš sam s sabo zmenit, kaj bi rad imel. Priložnostne trejde ali dolgoročno investicijo. Idealni čas za zapuščanje peskovnika pa itak ne boš nikoli zadel.Zdi se mi, da se kar širok spekter ljudi pogovarja o kripto. Ali je to znak za pobeg ali se bo mehurček še napihoval?
In kdo ti bo sipe pucal?Se mi je zgodilo tudi v 2018 amapk sem dejansko več izgubil ker sem določene prehitro prodal. Zdaj redno spremljam indikatorje kdaj bi lahko bil vrh.
Trenutno še nismo tam. (baje)
I have a dream
Sam Bom mel cajta na pretek, na šiht mi tak nebo trebaIn kdo ti bo sipe pucal?