Hja, kdo bi vedel. Je pa res, da je 21dnevnega MA nismo dotaknili že zeloo dolgo.
Če tukaj pogledaš, je bilo v prejšnjem bullu kar nekaj 30+% korekcij do vrha.
Bitcoin Price: 4 Key Similarities to Previous Bull Market Corrections
www.bitcoininsider.org
Mene to tudi res zanima! 3000 jih je imel zadnjic na webinarju... ce jih je 10% nasedlo ima on 300.000, ostali pa sedaj lahko samo zacudeno gledajo.Ej, tisti ki ste reklamiral tistega strica ki daje signale in nasvete za 1k eur. A mi lahko poveste, kaj vam je svetoval včeraj in kaj svetuje danes? Pa da vidimo, kaj se je/bo uresničilo, ko je ravno strokovnjak.
Zakaj kar sebe ne vprašašEj, tisti ki ste reklamiral tistega strica ki daje signale in nasvete za 1k eur. A mi lahko poveste, kaj vam je svetoval včeraj in kaj svetuje danes? Pa da vidimo, kaj se je/bo uresničilo, ko je ravno strokovnjak.
Hja, jurja za svetovanje. Dejte men po 700€ nakazovat, pa vam bom svetoval kaj in kdaj kupit. Sej pojma nimam, ampak ga tud oni nimajo. Iz 5 strani prepisat nasvete kaj kupit zna pa vsak.
Moj kripto guru? Ne vem, kaj ima on z mano. Tudi če bi ti želel povedat, ti ne morem, ker ga sam nisem plačal. Samo smešno mi je, kako ves čas ponavljaš, da sem itak veš boljše, ampak vseeno bi pa rad da ti nekdo (zastonj seveda) piše, kaj je povedal..... Ti maš resno probleme s tem tipom oziroma sam s sabo.
Sej temu nihče ne opereka. Samo očitno je dovolj ljudi, ki jim je lažje dat jurja, kot pa samostojno malo bolj spremljat zadeve in tip je izkoristil poslovno priložnost. Nihče vam ni branil oz. ne brani, da storite isto. Moraš pa priznat, da se zna prodat tako in drugače.Pa ne mislim da nimajo pojma, bolj mislim da imajo pojma enako kot drugi, ki malo bolj spremljamo te zadeve od povprečnega Janeza. Pa še enkrat, vsa čast, da so se spravili to delat in strižejo ovce.
. No its not NORMAL correction , F2 Mining POOL dumping Bitcoins (Dumped early morning the first portion - 3600BTC) --> now they transferred to Exchange another portion 1100BTC to dump it even more ---> then they are going to place LONGS till Firday and push the price up because on Friday CME BTC Etf's already have 2.2 Bil $$ placed on Shorts ---> it is a complete market manipulation by F2 Pool (they make insane amount of money shorting and longing this unstable market).
guys don't fomo into Longs till 44-43K at least , there will be fake small pumps but bears in 10 minutes ate 600btc wall at 48K - 48.3K , below that level bulls are removing support