Tale ether pa je pogreb. Dam fee za na kazilo 10$ za navadno transakcijo eth na drug eth naslov. pa mi pravi da bo transakcija trajala vsaj 1 uro. Povečam na 20$ in mi napiše, da dokler prva ne bo prva končana, druge z višjim feejem ne more bit potrjena. Jao, sm mislu, da je bil ether 3 leta nazaj jajca, pa vidim da je po treh letih še bolj neuporaben ratal.
Malo več , ampak čakam 2 eur, oziroma konec februarjaSi kupil z jurja eur?
Kaj pa bo konec februarja?Malo več , ampak čakam 2 eur, oziroma konec februarja
Bomo videli. Ce se slucajno pogodijo, bo sel gor, ce bo sojenje pa bo koncu 50/50, odvisno od sodbe.Kaj pa je z XRP? Mater, nobenega pravega skoka še... Razen tisti ponedeljek (2 ali 3 tedne nazaj)...
Sem si pogledal in napovedi o 10x prihodkih so kar neverjetne, sicer je neprestano ponavljal, da lahko vse pade in imaš izgubo ter da dosedanji donosi ne napovedujejo donosov v prihodnosti.Zdaj a se ti to zdi vredno tistega jurja ali ne, je druga stvar. Če ti ponujaš podobne vsebine za manj denarja, daj link, pa da vidimo. Sem poslušal par njegovih seminarjev, pa so mi določeni njegovi pristopi malo mimo, vseeno pa ne bi rekel, da človek nima pojma, kot ti trdiš.
Saj to je takoj napovedal.Se pravi je povedal točno to, kar ve vsak povprečni ali rahlo bolj informiran uporabnik kripto scene. Zakaj sem prepričan, da ko bomo v medvedu, bo tudi on poniknil s svojimi napovedmi.