Jaz nisem zastopil da bi kdo govoril da gre za piramido. So pa opozarjali da je tvegana naložba, kar na kratki rok za neizkušene verjetno je. Hitro se zna ponoviti Januar 2018 in takrat se jih je kar nekaj opeklo. Je pa res da če bi hodlal da bi bili treutno v lepem +. Ker BTC gre na dolgi rok verjetnon samo gor, vprašanje pa je kaj bo vmes. In vmes jih bo kar nekaj verjetno spet dobro popušil.
Pri nas pa včeraj na Slo1 slovenski strokovnjaki povejo, da gre za piramido in priporočajo vlaganje v slovenske delnice.
Za mene pa EUR... ko ga bom če ga bom nazaj nakazal na TRR.nebom v satih ker mi btc kot tak nikoli ni bil in ne bo izhodišče... usd je za mene kralj
Kako ujeti kak takle alt coin? Kje se informirate glede tega? Nekako imam spet 3k eurov ki jih lahko investiram, ker mi na racunu za 0,03eu obresti ne pomenijo nic, pogresal jih pa tudi ne bi. Ce jih dam v btc in njemu podobne lahko pricakujem seveda rast, ki pa ne pomeni kaj dosti tudi ce gre btc na 100.000. Sigurno je se kdo ki lovi tudi kaksno tako sceno. Kako bi vi trenutno razprsili sredstva? Poglej priponko 42600