Evo še ena podobna pa je BTC spet ma 15k.
Se mogoce spomnis, koliko je bil dolar takrat?Jaz sem pa včer pri skoku na 40k € spet mal čukast gledal, ko je začel padat in sem ga malenkost prodal po 39k. Zdaj pa mislim, da se ne grem več tega in bom hodlal.
enako, sem sicer s kakšnim centom profita prodal da sem šel v druge alt(šit)kojne. izbrani alti sedaj stagnirajo/padajo ripl se pa spet premika.Grrr.. Včeraj se znebim ripla, ker se mi je zdelo, da stagnira oziroma bo šel dol. No evo danes ponoči naprej pa raketa. Bemumilo...
Trx se je umiril. Misliš bo šel više, ali je to-to.jest sem pa trx mal višje prestavil in ga za las zgrešil... no zdej upam da nardim popravca
jaz imam nakupni order na 0,052 ker računam da boi še kej naredilTrx se je umiril. Misliš bo šel više, ali je to-to.
Market, limit, stop limit, kaj imas? Nekaj ne stima to..se je ze komu na binancah zgodilo da order ne gre takoj naprej. 1 order ze od vceraj cakam pa se ne zgane. Zdej lahko dam cancel, ali cakam? Problem je ker bi od vcerajs tem naredil ze 30% plusa.
0.052 je kaj? Tamale glej v satih, ETH mogoce v usd, btc pa v usd, pa bodo vedno vsi razumelijaz imam nakupni order na 0,052 ker računam da boi še kej naredil