Kaj si pa zašuštral? Jaz sem danes gledal Doge, da bi ga kupil po 0.04€, pa nisem imel jajc...
Mah ko mas enkrat 1000 ethrov ti je vseeno a ves.Aaaa, to.... Sem mislil, da si na napacen naslov poslal, samo nisi nic kaj "tužno" deloval, pa mi ni blo jasno, kaj si zafrknil. Pa ETH je drag v teh cajtih....daj v kako drugo valuto...Ripple ali Stellar
To mi je na banki rekla, tako da bo.menda res.
Da nisi ti un iz BMW foruma, ki je BMW 1 prodal za eth ko je bil pod 10usd.Mah ko mas enkrat 1000 ethrov ti je vseeno a ves.
kot bi bral svojo zgodbo tudi jaz sem vzel sem trikratnikFantje men je ta tema super, rad jo preberem, všeč mi je da nekateri gledajo sveče, trikotnike takšne in drugačne, ampak bottom line je. Noben ne ve kaj bo, oz. verjemite da mi nismo tisti ki bomo vedeli. Jaz sem v kripto šel začetek 2017 in sem takrat naredil ogromen plus. V bistvu ga pa nisem, ker je moja požrešnost poslušala, kako bo BTC 2018 vreden 150k ali milijon, kako bo XRP prišel na 100€, kako je ETH BTC killer,... Long story short, leta 2019-2020 sem bil skoraj na nuli, sedaj pa sem končno bil malo pameten in sem si vsaj vložek in še kakih 100% zraven ven cuknil. Ostalo bom več ali manj hodlal, ker kadar poskusim trejdat mi ponavadi nekaj rata v 50% primerih. Če pa kdo od vas ve, koliko bo čez 1 mesec ali 1 leto katerakoli kripto valuta pa vsaka čast.
Da nisi ti un iz BMW foruma, ki je BMW 1 prodal za eth ko je bil pod 10usd.
Nisem, v resnici imam vsaj 990 ethrov manj od 1000.Da nisi ti un iz BMW foruma, ki je BMW 1 prodal za eth ko je bil pod 10usd.
če bi takrat vzel ven bi bil 4 kratnik XVG mi je takrat držal skoraj četrtino vsega... no par jurjev sem preventivno tudi jaz pustil notri, pa še bom dal to je kot drogaSaj to je zanimivo, če bi gledal logično bi moral zdaj vzeti skoraj vse ven, vriskati od sreče ker sem dobro zaslužil in čakati, da vse skupaj spet pade za nekih 50%
Ampak, a bom to naredil? Ne, ker sem bedak in me je strah, da če vse prodam bo čez 1 mesec btc res na 150k.