Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
katere (šit)koine mate kaj na zalogi in čakate x2,x5,x10?
jaz mam trenutno po nekaj 10 ali nekaj 100$ v sledečih pa gruntam da bi še enga, dva dodal:
TRX, BAT, NEO, ICX, REQ.
neo,trx,icx iz simpl razloga ker so parkrat pod svojo najvišjo vrednostjo in so bili pred časom zelo zaželjeni coini. čeprav icx mislim da je vedno bil šitcoin.
bat zarad browserja ki se ne prime in ne prime.
req pa še stare zaloge

pa še shameless ref za binance, največja borza za trejdat (če kdo bere pa še ne trejda pa bi malo probal): https://www.binance.com/en/register?ref=11776076

B81

22. jul 2007
37.708
10.974
113
katere (šit)koine mate kaj na zalogi in čakate x2,x5,x10?
jaz mam trenutno po nekaj 10 ali nekaj 100$ v sledečih pa gruntam da bi še enga, dva dodal:
TRX, BAT, NEO, ICX, REQ.
neo,trx,icx iz simpl razloga ker so parkrat pod svojo najvišjo vrednostjo in so bili pred časom zelo zaželjeni coini. čeprav icx mislim da je vedno bil šitcoin.
bat zarad browserja ki se ne prime in ne prime.
req pa še stare zaloge

pa še shameless ref za binance, največja borza za trejdat (če kdo bere pa še ne trejda pa bi malo probal): https://www.binance.com/en/register?ref=11776076
Ljudje hecni to skrivajo, ko da bo kdo kaj bek vzel :p

XVG (daily trade), ETH (Bohinc), BTC (a must-have), TRX (opti), ATOM (signal), BNB (signal). Potem pa še nekaj ETCjev, CXO, TPAY, CNN in seveda kup ničvrednih, a nepogrešljivih ESP-jev :evil: Veselica :)

• Všeč mi je
Reactions: cappy

D_K

Guru
24. sep 2007
3.067
846
113
Bodite samo pozorni, ker 8.2. nastopijo terminske pogodbe, ki stavijo na padec ETH-ja...jaz bom okoli 6 ali 7 prodal ves ETH

Glede na to da vsi tako razmišljate... jaz verjetno nebom :)

Edit: pomoje ga bom tudi jaz ... heba je to.

Nazadnje urejeno:

D_K

Guru
24. sep 2007
3.067
846
113
So ze drugi napisali. Seveda veliko odvisno od performensa BTCja.

ETH:
Iz tehnicnega vidika (ne trejderskega), ce bi zdaj eksplodiral čez 2k, se mi zdi, da bo rast kratkorocna.
Problem so visoki gas feeji (treutno so med 3-5€). Dokler ne nadgradijo protokola (EIP1559) si ne znam predstavljat stabilne višje vrednosti.
Ko se bo to uredilo pa "sky is the limit".

Moj plan je prodat in kupit nazaj, nimam pa pojma kako bom to naredil, oz. kdaj :S

D_K

Guru
24. sep 2007
3.067
846
113
Prvo jih morem spravit na menjalnico :) sedijo nepremicno v Ledgerju. Zgleda da bom danes moral naredit premik na binance.

JakeOnBreak

Majstr
18. jun 2012
732
296
63
250% :sprasujemse: A tebi matematika dela težave, al sem jst kaj spregledal? Max profita z večraj do danes na ETH je bilo salbih 20%