Si velikokrat pomagaš s fibo...?
Vedno...
Cash ne bo kod doge, bolj kot verge. Ne bo samo pump and dump. Tron ima potencial, je gamerski coin.
Si velikokrat pomagaš s fibo...?
Ljudje hecni to skrivajo, ko da bo kdo kaj bek vzelkatere (šit)koine mate kaj na zalogi in čakate x2,x5,x10?
jaz mam trenutno po nekaj 10 ali nekaj 100$ v sledečih pa gruntam da bi še enga, dva dodal:
TRX, BAT, NEO, ICX, REQ.
neo,trx,icx iz simpl razloga ker so parkrat pod svojo najvišjo vrednostjo in so bili pred časom zelo zaželjeni coini. čeprav icx mislim da je vedno bil šitcoin.
bat zarad browserja ki se ne prime in ne prime.
req pa še stare zaloge
pa še shameless ref za binance, največja borza za trejdat (če kdo bere pa še ne trejda pa bi malo probal): https://www.binance.com/en/register?ref=11776076
ti mi vsi delujejo bolj kot x1000 kot pa x2,x5Imam še kr nekaj TKY, BRDG in PHX. Aja pa še ESP
Eth trka na resistance. Ce gre cez 1500 z volumnom, pricakujte visje cifre.
Kam bi lahko segel ethEth trka na resistance. Ce gre cez 1500 z volumnom, pricakujte visje cifre.
Bodite samo pozorni, ker 8.2. nastopijo terminske pogodbe, ki stavijo na padec ETH-ja...jaz bom okoli 6 ali 7 prodal ves ETH
Kam bi lahko segel eth
BTC je bullish na D intervalu RSI napoveduje še naprej 4 dnevno rast.So ze drugi napisali. Seveda veliko odvisno od performensa BTCja.
So ze drugi napisali. Seveda veliko odvisno od performensa BTCja.
250% A tebi matematika dela težave, al sem jst kaj spregledal? Max profita z večraj do danes na ETH je bilo salbih 20%