s tronom pa zgleda ne bo nič
Have faith in opti
Se ni zacelo prav ob pol 3 ponoci po nasem casu?Jaz bom tud pocaku do 14:30
nismo nič prodaliproblem je da ste zdaj prodali, kupovali pa bote spet, ko bo slo gor.
Have faith in opti
Še enkrat sem napisal da bo tron zletel, vendar preboja še ni bilo! To bo lahko teden dva ali manj. Po RSI dnevnem kaže zelo bullish signale. Ker gre za šitcoin bo letelo kot pri vergu, ko se bo začelo.
XRP sem vam rekel ne verjamem. In točno to se je naredilo. Kolega uletale pr nekaj čez 1700 sat in pušnil na celi črti. Spraševal me je kako to da mu stop loss ni prejl. Sem reku ko en dumpne order v več miljonih, bi mogu imet stop los v (triger) razmaku najamnj 700 sat, če ne več.
Spremljajte CRV best coin ever, ko požene btc ta rukne za 100 ali več sat in se nato takoj pobere. Najlažji coin stable za trgovat. Men je naredu že res dober profit.
Tron pa je moj trenutni dober potencial. Na največjem podnu in to pomeni lepe lepe procente.
Tist k čaka najprej preboj ne n hodi notr in ga spremlja preko alarmov.
Spremljajte CRV best coin ever, ko požene btc ta rukne za 100 ali več sat in se nato takoj pobere. Najlažji coin stable za trgovat. Men je naredu že res dober profit.
točno to, poglej si današnji scenarij. Kako lepo se vidi.tole nisem čisto razumel... ko gre btc gor, ta coin pade. Takrat se ga kupi in v kratkem se pobere in je pripravljen na prodajo?
in do kje vidiš njegov (TRX) potencial?Še enkrat sem napisal da bo tron zletel, vendar preboja še ni bilo! To bo lahko teden dva ali manj. Po RSI dnevnem kaže zelo bullish signale. Ker gre za šitcoin bo letelo kot pri vergu, ko se bo začelo.
XRP sem vam rekel ne verjamem. In točno to se je naredilo. Kolega uletale pr nekaj čez 1700 sat in pušnil na celi črti. Spraševal me je kako to da mu stop loss ni prejl. Sem reku ko en dumpne order v več miljonih, bi mogu imet stop los v (triger) razmaku najamnj 700 sat, če ne več.
Tron pa je moj trenutni dober potencial. Na največjem podnu in to pomeni lepe lepe procente.
Tist k čaka najprej preboj ne n hodi notr in ga spremlja preko alarmov.
in do kje vidiš njegov (TRX) potencial?
A tale 250% mislis, da bo kot pump, gor, pa nazaj dol, kot XRP al bo normalno zrasel in se potem tam nekje ustalil?
Si velikokrat pomagaš s fibo...?...Tako da fb ne deluje oz 038 05 061...