Moram pohvaliti sodelujoče v tej temi. Jo ves čas spremljam in dajete zelo koristne nasvete. Hvala.
Elektrike seveda nimam zastonj. Mislil sem, da morda s takimi računalniki sploh ne prideš zraven pri tem poslu. So pa to računalniki, ki so se pred leti uporabljali za poganjanje CAD programov in jih je povozil čas.Ce mas zastonj elektriko ja, drugace ne. Bos pac cente dobil, ki so lahko cez nekaj let vec vredni...
Ta cifra se ob dodatkih (omrežnina, trošarina, ddv, prispevki....) kar krepko odebeli, ko pogledaš končni račun.Mala tarifa pri ECE, 'Zakleni cene 17!' je 0,03576€/kWh.
Moram pohvaliti sodelujoče v tej temi. Jo ves čas spremljam in dajete zelo koristne nasvete. Hvala.
Na binance nemores nastimati oba limita lahko samo enega. Za nakup ali za prodajo.Vidim, da je tukaj trg veliko bolj divji kot na Bitstampu, zato sem želel nastavit stoplimit. Zanima me kako pravilno nastavit stop limit.
Pod zavihkom Limit sem nastavil ceno na kateri bi rad prodal ( z zaslužkom )
pod zavihkom Stop Limit pa želim nastavit ceno, po kateri bi prodajal, če cena preveč pade.
V primeru, da imam nastavljen prvi limit za prodajo z zaslužkom, ne morem več nastavit stop limita, ker nimam sredstev?
Vprašanje je torej, kako nastavit oba limita. Limit za prodajo z zaslužkom, ter stop limit.
Hvala
Jasno, da njegova referenčna številka, da bo dobil bonus. Kdo pa ne poda linka na ta način? ;-)Kaj so tiste zadnje cifre v povezavi?