Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
če si believer v tech, pa boš zdržal vzpone in padce naslednjih nekaj let pol hodl (izjemno težko)
če hočeš na hitro zaslužit pa trade ... (izjemno težko)

:D

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Point je v tem, da je težko kakor obrneš :p.

(jaz sem se odločil da bom lovil vzpone..zaenkrat lovim kar sem v štartu kot 'poznavalec' izgubil :valjamse:).

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
to je bil moj point ja, manj škode si narediš pa s prvo taktiko, al pa če slediš alter pump grupi, tam boš mel pa do konc leta lambota :cool:

B81

22. jul 2007
37.657
10.949
113
Pa Presneto no :evil:

Tista trotlziher varianta sicer ni slaba, daš v prvih nekaj kojnov in pozabiš....ampak tu ni adrenalina, ni gemblanja...to je bolj za penziče :evil:

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Pa ravno penziči nimajo časa čakati. Kdor je "od danes do jutri", rabi "rezultate" čimprej.

Veliki (in smrtonosni) gambler Doc Holliday je veliko tvegal prav zato, ker je bil na smrt bolan in tako ni imel kaj dosti več za izgubiti.

Če pa nekdo, ki ima še veliko pred sabo, preveč tvega, se prav lahko uvrsti v skupino "od danes do jutri". :evil:

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Tako, če se ti nikamor ne mudi, se splača čakati, z manjšim deležem pa gemblati (kogar to vzburja :evil: )

Dobro se je spomniti tudi tega izreka:

The market: “A device for transferring money from the impatient to the patient”

zeki

Pripravnik
7. avg 2017
43
2
8
KSZ,

Trenutno imam na bitstampu Ripple. Kaksen je najboljsi nacin, da lahko zacnem trgovat na Binancah.
Ali z Rippli kupujes druge kovance na binancah? Kolikor gledam, je potrebno zamenjat v BTC ali je možno kupovat tudi z XRP?

zeki

Pripravnik
7. avg 2017
43
2
8
Torej je najboljša pot, da zamenjam XRP za BTC na Bitstampu, ter si potem BTC prenakažem na Binance?

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Poslji si Ripple, ker je transakcija mnogo cenejsa od Btc, pa v cca 2 minutah dobis na Binance

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Tam na Binance rukni v Btc, potem kupi nekaj Bnb (Binance coin), recimo za ene 15€,potem poglej, ali imas obkljukan 50% free na nakup in nato kupuj ostale coine in ti bo trgalo bnb 50% skonto

zeki

Pripravnik
7. avg 2017
43
2
8
Tam na Binance rukni v Btc, potem kupi nekaj Bnb (Binance coin), recimo za ene 15€,potem poglej, ali imas obkljukan 50% free na nakup in nato kupuj ostale coine in ti bo trgalo bnb 50% skonto

Ce te prav razumem, je trgovanje z BNB bolj smiselno zaradi nižje provizije? Trenutno sem v fazi, da imam na Binancah BTC. Trenutna cena BNC je 0,001584 BTC. Nikjer pa ne najdem teh 50% (Verjetno misliš 50% off na provizijo)?

Podvprašanje, pa je ali se, da kje videt kakšna je protivrednost trenutnega stanja v Binance denarnici v EUR. Pri, Bitstampu je bilo to lepo pregledno :)

EDIT: Sem našel v nastavitvah računa Using BNB to pay for fees(50% discount)imam ON.

Torej sedaj lahko zamenjam vse BTC (no saj nimam niti 1ga :) ) v BNC ter trgujem samo na BNC trgu. To je najugodneje / najvarnejše?

Nazadnje urejeno:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ja, 50% off je na provizijo, ce imas BNB kovance, moras pa imeti v nastavitvah vzgan ta 50% off, drugace ne bos imel popusta. In potem, ko kupujes, ti jemlje BNB kovance.
Za vpogled stanja v $ pa pojdi desno gor na funds in ti bo kazalo potem desno zgoraj, koliko imas vrednost v $. Ne spomnem se zdej, ce kaze tudi v €

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Kolikor jaz razumem je tako, da kupis BNB kovance samo v vrednosti recimo 15€ in ti potem odbiva od teh kovancev. Ni ti treba kupiti vseh BNB, kolikor imas Bitcoinov. In pod funds spremljas, koliko jih se imas, da ti jih ne zmanjka

zeki

Pripravnik
7. avg 2017
43
2
8
Še eno vprašanje imam, glede Binanc. Pri Bitstampu sem kupoval XRPje ter ko je cena dovolj narasla nazaj menjal v EUR. Obstaja na Binancah neka valuta, ki je "safe" podobno kot na Bitstamu EUR? Da se lahko za določen čas umakneš iz trga, če vidiš da vse preveč pada?