Sej pojma nimas kaj delam. Tko da mi tezko nekaj iskreno zelisNič posebnega, samo bolj častno delo sem ti zaželel.
Torej - zaželel, to je moja dobra želja. Saj ti je ni treba upoštevat.
V Sloveniji je malo prometnih policistov. Vsaka uprava ima eno postajo prometne policije + republiska prometna. Vseh skupaj jih je cca 400 (pa se to dvomim). Prepoznas jih po fluorescentnih bundah in srajcah ter belih opasacih.To je res. Iz pogovorov pa sklepam, da si nek kriminalist. Zame yeben posel, ne bi ga delal. Še manj bi pa šel za prometnega, tisto mi je pa izpod časti.
Pa ja, se prekomerno zapufaš, rataš diler (šiptar malo težje), pol te pa šicnejo ker delaš pizdarije.Edit]
Smo malo zašli od Krediti po 1.11.2019
Imajo pa slovenske banke krizo. NKBM v zadnjem letu odpustil 150 ljudi, zaprl 35 poslovalnic. Podobno pri NLB ...gopsodarska krizo ne sprožiš v sloveniji.
NKBM odpušča ljudi zaradi konsolidacije nakupljenih bank v Sloveniji (Abanka, Reiffeisen in dokončno združevanje s PBS); deloma pa tudi zaradi vrste lastništva - sklad, ki ga pod črto zanima samo dobiček in bo brez slabe vesti zaprl oddelek, delo pa outsourcal, če si bo izračunal, da je na koncu leta 5k višji dobiček na ta račun....Imajo pa slovenske banke krizo. NKBM v zadnjem letu odpustil 150 ljudi, zaprl 35 poslovalnic. Podobno pri NLB ...
A je možno, da banke nimajo s čim kreditirati?
Če si želel kredit zavarovati samo s to kupljeno nepremičnino, potem je razumljivo. Če imaš na voljo že kakšno nepremičnino prosto bremen, pa bi dobil 100% financiranje nakupa druge nepremičnine.Sem bil pol leta nazaj na 4 bankah za kredit za nepremicnino. Placa ni bila problem...takoj, ko sem omenil, da bi vzel 100% kredit brez lastne udelezbe, so me skoraj s palico nagnali ven oz. pocutil sem se, kot najvecji revez. Povdarjam, da placa ni bila problem. Enostavno so zahtevali cca 15-20% udelezbo.
Sam toliko....
Pomembno je kok je bila cenitev nepremicnine in za koliko se je dejansko prodajala.Sem bil pol leta nazaj na 4 bankah za kredit za nepremicnino. Placa ni bila problem...takoj, ko sem omenil, da bi vzel 100% kredit brez lastne udelezbe, so me skoraj s palico nagnali ven oz. pocutil sem se, kot najvecji revez. Povdarjam, da placa ni bila problem. Enostavno so zahtevali cca 15-20% udelezbo.
Sam toliko....