Kreaitvni najemi - izkušnje?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Yagi pravi:
Res ne vem, kaj je problem se zapeljati v Nemčijo in sam uvozit avto ??! S kolegom/kolegico gresta z enim avtom gor in z dvema nazaj. Tako sem jaz naredil pred leti! Pa še vožnja nazaj v novem avtomobilu ima nek svoj čar/spomin !

Lp

Morda to, da mu 12k eurov manjka?
grin1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ja vem da ni samoumevno, da na alterju nima vsak 30k v zadnjem žepu.
grin1.gif

Sicer sem pa danes dobil za novega R tako dobro ponudbo, da sem uvoz že črtal.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik Yagi pravi:
Res ne vem, kaj je problem se zapeljati v Nemčijo in sam uvozit avto ??! S kolegom/kolegico gresta z enim avtom gor in z dvema nazaj. Tako sem jaz naredil pred leti! Pa še vožnja nazaj v novem avtomobilu ima nek svoj čar/spomin !

Lp

Sam tudi razmišljam, da bi iz Nemčije uvozil avto, in prvič se ne bi vozil 800km da pogledam avto in obrnem, drugič sploh ne vem kaj naj bi gledal
smile-1.gif
plus dopust, čas, itd Tako da raje dam nekaj ljudem, ki se na to spoznajo, še vedno bo avto tak kot si ga želim in ceneje kot pri nas.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
Pa mogoče če stroj puščaš na frekvntinih parkirplacih čez noč, pa gor nalepko s sovjim imenom, se niti okoli ne rabiš vozit. Se da prišparat na gorivu.
smile-1.gif

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:

Sam tudi razmišljam, da bi iz Nemčije uvozil avto, in prvič se ne bi vozil 800km da pogledam avto in obrnem, drugič sploh ne vem kaj naj bi gledal
smile-1.gif
plus dopust, čas, itd Tako da raje dam nekaj ljudem, ki se na to spoznajo, še vedno bo avto tak kot si ga želim in ceneje kot pri nas.

Hja, sej se ne pelješ v Nemčijo avto gledat!! Izbereš ali sam ali pa (če) poznaš kakšnega, ki se s tem ukvarja, da avto gor pregleda/poišče in ti greš z €€€€ samo še ponj. Vsaj tako je bilo v mojem primeru.
Itak je p'a uvoz že črtal, tko da ni več pomembno !

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Še 30k nima, kako bo pol 70k€.
bonk.gif

Najbol se bi zabaval če bi kupu BRZja ali Toyotko in malo predelal, če že ne rabiš placa. V NM se prodaja tudi en razbit A45 AMG, ki ima vsaj karakter.
smirk-1.gif

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a to je to, ko vidim nekatere lokalce, ki se s tujimi tablicami vozijo?? a to je prov najem, al je leasing?
Pri nas se je to tudi razpaslo, vendar večinoma niso Slovenci.
Imamo hudega CLS-a na nemških tablicah, novega S Coupeja na slovaških (ali čeških), pa še kaj bi se našlo.
Toliko o tem, kako naša država uspešno pobira davek na kubike.
hysterical-1.gif

Dokazano je, da država z uvedbo luksuzneg davka na letni ravni pobere manj davka, kot pa pred tem. Ampak to ni pomembno. Važno je, da bo imel javni sektor zaradi zaslug pri gospodarski rasti večje plače med tem, kot 50% obdavčitev na plače ostaja.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Pri 40k km na leto se lahko kar ti s predelavami ukvarjaš, jaz se ne mislim. Bi pa imel ta avto takoj če bi bil 2.0 s polžkom v originalu.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
To je del čara, da malo individualiziraš avto. Saj ni treba, da kupuješ turbo kitajske kite na ebayu in doma predeluješ. Mamo v Slo nekaj mojstrov, ki bi z veseljem spedenali BRZja.

Za 40kkm na leto pa bi lohk kupil malo drugačen avto ali mel dva, eno udobno, drugega pa za tisto sproščanje vsake toliko časa.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Za sproščanje vsake toliko imam tako drugo zadevo na 4 kolesih. Saj nisem nikjer fiksno napisal da bo R, ampak zgolj to da se ga glede na ceno novega nikakor ne splača uvažati, vsaj ne preko teh posrednikov, če bi se pa pri nas pojavil kakšen za 30-32k pa super. Novega v nobenem primeru ne mislim kupovati, tako da bo verjetno kar padlo to kar bo v danem momentu na voljo, nisem omejen zgolj na VAG. F30 328i mi je tudi zanimiv ali pa 335i, samo to mislim da je že izven budgeta. Ali pa A250 ki sem ga prilepil v sosednji temi, ampak bi se moral pozanimati koliko ima ta motor še kaj "lufta", ker na manj konjev ne vem če bi ravno šel.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Ne vidim problema. Greš do prvega malo večjega dilerja, poveš kaj bi rad imel. Prineseš bon2 in vse kar rabijo za lizing in da hiša naprej na lizing. rabil boš še VIN od avta da se preveri če bo šlo. In dobiš odgoovor od lizinga. Potem pa gas po avto. Ne vem kaj se tok komplicira...