Kraje v okolici Medvod

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Konec tedna sem v temi o lajajočem psu opisal, kako predrzno so v noči na torek izza hiše ukradli ženino kolo.

Danes sem zvedel, da so imeli "nabirko" tudi pri skupini hiš nekaj 100m stran. Preverjeno: v eni hiši so iz drvarnice ukradli kosilnico, pri drugi so danes ponoči iz cisterne izčrpali kurilno olje - nepreverjeno: menda pri vsaki hiši kaj pogrešajo, razen pri tistih dveh, ki imata psa.

Opažen je bil kombi bele barve, ki se je nenavadno zadrževal v okolici. Kot sem v temi o psu napisal, sem kombi opazil tudi sam. Kombi je zagotovo bele barve, mislim da je star Renault Trafic LJ A?????

Če torej živite v bližini Medvod priporočam, da malo pozornejše opazujete okolico in če bo kakšen pes ponoči lajal pojdite preverit!

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Nočem nikogar obtoževati. Šofer tistega kombija, ki sem ga videl jaz, mi ni deloval kot Cigan. Res Roje niso daleč, ampak nič ne vem, da bi bili Slovenci cepljeni proti krajam...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Meni so tudi prvi prišli na misel okvirji. Koliko so Roje oddaljene od Medvod?

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
DELOVI ZA BICIKLE, KVALITETNI !!!

- 2 LULICE za volan ALUMINIJUMSKE : jedna je niklovana, u odličnom stanju, navoji su svi u redu i šrafovi, druga isto tako, samo što je crna i poderana je farba sa nje, al sve se to da lepo ofarbati i bude kao novo.

- prednji pogon EXAGE 500 : iako se ne razumem kad je zubčanik ispravan,ne znam da procenim, zato sam napravio sliku posebno od toga, pa vi procenite, a zubčanici mogu da se menjaju, na šaraf su postavljeni, što se toga tiče sve je u redu. uz to idu 2 pedale, leva i desna, lepo očuvane i lepo se vrte.

- PREDNJI MENJAČ : lepo radi, sve je u redu sa njim, po mojoj proceni je neki kvalitetniji.

- 2 TOČKA : zadni i prednji KRIPTON X, osovine, ležajevi i navoji su skroz u redu, žbice isto tako, jedino što uz zadnji točak ide račna ne znam koliko je dobra, jer ne znam koliko su dobri zupci, takodje ima slika, pa vi procenite.

Počinjemo sa 10 €, pa dokle dogura. SREČNA LICITACIJA!!

Što ne uspem da prodam, dajem po nabavnoj cjeni!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Boste uvedli vaške straže?
confused-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Obhode s kombijem sem opazil tudi sam in sicer na območju Šentvida oz. Guncelj. V septembru se je pri vhodu na dvorišče ustavil kombi (bele barve, lahko tudi traffic, povišana streha) in šofer me je pobaral, če imam mogoče kaj odpadnega materiala. Ko sem mu dejal, da nič, je prosil, če mu lahko v plastenko natočim vodo za ženo (ki je bila očitno res žejna). Ker sem imel v roki ravno cev (sem čistil kamp opremo), sem mu dejal, da ne, razen, če mu ženo kar zalijem s šlaufom. Ves čas kratkega dialoga me ni gledal v oči ampak je zijal po obeh odprtih garažah.
Voznik ni izgledal kot cigan, vendar je cigana najmanj "glumil". Bil je videti relativno urejen. Povedal sem mu, da se v prihodnje ne rabi več vozit po tej ulici.
Včeraj, ko sem kosil, sem ponovno videl beli kombi, voznika žal ne. Vendar, več kot očitno gre za "sondiranje" terena in za pričakovati je "akcijo".

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
967
119
43
Beli renaulti se vozijo pri nas, ko pobirajo papir iz kontejnerjev. Naj te ne zavede izgled cloveka.
grims-1.gif

krko

Guru
5. sep 2010
2.788
1.475
113
Uporabi spodnji kontakt in opiši situacijo. Lahko tudi pošlješ e-mail VPO-ju.

vpou.jpg

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Beli renaulti se vozijo pri nas, ko pobirajo papir iz kontejnerjev. Naj te ne zavede izgled cloveka.
grims-1.gif

Tudi pri nas (šiška). Dva bosa cigana sta ven prišla, pobrala vse iz kontejnerjev in šla naprej.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Šofer tistega kombija, ki sem ga videl jaz, mi ni deloval kot Cigan.
Niso vsi cigani (oni tazaresni) 3x žgani.
wink-1.gif