Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
kristus..tehle Okoličanov Medvod pa ne moreš obraniti ne v vojni, ne v miru
Mah če bi bil ti stražmojster....bi etak 3/4 saržerja v asfalt sprašil.....pol bi te pa etak nabunkal k bi ti municije zmanjkal
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
kristus..tehle Okoličanov Medvod pa ne moreš obraniti ne v vojni, ne v miru
Citat:
Uporabnik paci pravi:
pri nas v Šišenskem koncu je prišel en model rahlo "brozato " polti in spraševal če imamo kaj za kosovni odpad.
Še dobro ,da imamo "Security department" psa ,da je zatulil.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Niso vsi cigani (oni tazaresni) 3x žgani.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Šofer tistega kombija, ki sem ga videl jaz, mi ni deloval kot Cigan.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
V nedeljo se je po vasi vozil kombi in preko zvocnika oddajal "Opozorilo" ... "Pozor, pozor, zbiramo odpadno zelezo, blablabla ...
So se modernizirali? Delajo konkurenco raznim Bofrostom, Mobipekom,... le da ti ne pripeljejo, ampak odpeljejo
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Počasi se bodo še po ostali Sloveniji navadili, da se ti vklopi nek "tihi alarm" ko zagledaš nabiralniške kombije.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Počasi se bodo še po ostali Sloveniji navadili, da se ti vklopi nek "tihi alarm" ko zagledaš nabiralniške kombije.
Žalostno in resnično
Citat:
Prebivalci vasi okrog romskega naselja v Dobruški vasi, kjer na dveh hišnih številkah uradno živi okrog dvesto, neuradno pa menda okrog tristo Romov, so že nekako vajeni neprestanih težav z njimi, kot so kraje, tatvine, napadi, čeprav te iz leta v leto naraščajo.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
...
Citat:
Prebivalci vasi okrog romskega naselja v Dobruški vasi, kjer na dveh hišnih številkah uradno živi okrog dvesto, neuradno pa menda okrog tristo Romov, so že nekako vajeni neprestanih težav z njimi, kot so kraje, tatvine, napadi, čeprav te iz leta v leto naraščajo.
Ti boš pa po Alterju iskal moja stara sporočila.
Resno, če je na dvorišču kak novofudlanec ni šans, da cigo stop iz kombija.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
V nedeljo se je po vasi vozil kombi in preko zvocnika oddajal "Opozorilo" ... "Pozor, pozor, zbiramo odpadno zelezo, blablabla ...
So se modernizirali? Delajo konkurenco raznim Bofrostom, Mobipekom,... le da ti ne pripeljejo, ampak odpeljejo
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Pa kaj ste vsi tako našpičeni? Pri nas, kadar imamo kako odpadno železje, Cigane sami pokličemo, da ga odpeljejo.