Citat:
Uporabnik kocka pravi:
Res si brihten, ni kaj. Lahko bi šel za ministra za not. zadeve in direktorja policije. Ti povem iz druge roke, da je bila na nekaj točkah hitrost provide za njim 245 km/h (po tahografu, na števcu 260 km/h) in na odseku od Razdrtega do Divače je bila povprečna hitrost provide 220 km/h. In ne boš verjel, tipa z Audijem sta se oddaljevala. Toliko o šalah.
Aja še nekaj. Na poti, ko sta bla videna je bilo 9 izhodov z AC, s tem, da sta 2 vodila proti Italiji. Dela se s sredstvi in s toliko policisti, kot jih policija ima. Žalostno, a resnično.
Vem hvala, komot bi šel. Bi bil končno red, ampak mi drugi nebi pustil delat reda. Slovenistan pač. In za to rabiš 30km prazne ceste. Saj sem napisal.
Vem koliko gre A8 in S8 v primerjavi z čipiranim 1.8T. Sej možno, da sta bila oba Audija sfukana do amena. Pa vem, da nista bila. Vi mate pa neki Octavij RS in Vektro, passate. Tiste Oktavije gredo zelo dobro, pa verjetno tudi niso serijske (ugibam, ali so al niso, to ne ve noben) Sicer pa že z gnilo dvojko uideš eni RS-ki, [cenzura] ga pol. Zamenjajte voznike.
Ampak po naših slo cestah težko garaš 30km 260 po števcu. A se razumeva?
In ja, se strinjam. Dela se s sredstvi in policisti kateri so. In to je žalostno in sedaj bere te naše spise širna populacija po sloveniji. Voda na mlin lopovom. In pri nas se vrže en kamen v eno trgovino bogu za leđama, edina patrulja tja in potem se gara po mestu. Je folk že pokapiral.
Ampak glavno, da vi dobite navodila, da se kasira tam, kjer ste sam zato tam, da se kasira. Sej to smo po večini tudi že pokapiral.
Take it or leave it, jaz pravim. Mi kot narod hlapcev, bomo pač vse "tejkal".
Pa glede povprečne od Kozine do Logatca bi tudi sam lahko napisal kaj. Seveda dejanska povprečna. Koliko kilometrov in pogledaš čas. Čez dan, to ni možno. PIKA.
Da bi pa lahko utekel med gužvo, kjer je možno tiščat po obrokih kateri so dolgi 3km, pa rabiš Audija od Edo-ta. Ker tisto je pa BUM, pa ga ni.
Ampak jaz itak spet nekaj bluzim, ker nisem še nič probal na cesti, knede.
In tale audi je bil mala malca. Ampak ker mamo pomanjkanje vsega, je pa težje. Če bi to štimalo, bi bil mala malca. In ja, je resnično, žalostno in predvsem ZASKRBLJUJOČE.