Kraje na AC počivališčih

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.377
7.483
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Slovenija bi bila lahko tak lep zgled kako se taksne stvari postimajo, ker je tranzitna drzava in res vsak cefur od indije naprej precka tole kokosko ampak, ker imamo uradnike, ki so na delovnih mestih zaradi vez in nimajo blage veze kaj pocnejo se ne bo nic zgodilo.

Jaz res ne vem kje zivimo ampak v vsaki pofukani italiji in avstriji na kontrolah vinjet zadaj stojijo mozje z avtomatskim orozjem in ne upas pisniti. Pri nas so pa policaji na nivoju varnostnikov iz nakupovalnih centrov. V italiji ali avstriji niti v sanjah ne bi tale audi toliko casa drkal ljudi po cestah. Slucajno poznam avstrijski sistem in kot je rekel uporabnik nad menoj.. taksni ljudje se hitro znajdejo v grabnu (bodisi zaradi policistove "samoobrambe", bodisi "samomora" (milosevic in co..))

Vem apollo da je forum javen in moras prekleto paziti kaj govoris ampak ne zapletaj se v nase pogovore v tem primeru, ker se smesis. Verjamem, da bi ti zadevo organiziral drugace in precej bolj ucinkovito. Ampak nimas kaj.

A so modele vsaj v marico stlacili in se malce po "ovinkih peljali" kot v sfrj?
evil.gif
Jaz se smesim? Pa pi.zda clovek ti pises po forumu da ima dars pokrit vsak meter AC ne jaz. In potem ti povem da to ni res in se jaz smesim?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.377
7.483
113
Citat:
Uporabnik hipnotik pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Da se policija tega prej ni resno lotila...moje osebno mnenje... vzroki so pa vecplastni...tudi to, da dokler je bila ena tatvina na teden se to nikomur ni zdel problem

Evo, te redke tatvine, ki se dogajajo z razmikom enega tedna ali več so dober pokazatelj, da tatovi ne spijo po motelih, kakor trdijo vaši obveščevalci.
Koliko prijav o drznih kraja pa dobite v enem dnevu? Predvidevam, da samo eno prijavo kajti cestn pirati se po uspešni kraji odpeljejo v drugo državo in tam nadaljujejo s svojim nečednim početjem. Spijo verjetno tako, da samo par ur odremajo v vozilu na kakšnem parkirišču.

Po vsej verjetnosti so v Sloveniji v tranzitu in nadaljujejo pot do Romunije morda Bolgarije nato se obrnejo in nazaj po isti poti do izhodišča, oziroma operirajo naključno zato jih je nemogoče izslediti.

Tu morda pomaga dogovor s policijo sosednjih držav. Takoj, ko se zgodi kraja v Sloveniji se jih obvesti in so pozorni na ustavljena vozila na AC.
Spali so v sloveniji. In niso bili v tranzitu ampak so parkrat na dan naredili par krogov po posameznih AC odsekih in kradli. Obicajno folku ki so ga prej opazili da spi po pocivaliscih itd...

Ko pa pises v istem postu o obvescevalcih in sodelovanju s tujo policijo... storilci so tujci - od kod mislis da so obvescevalni podatki? Iz zgornjega dupleka? Sej se sodeluje samo takega je treba dobiti na delu ker ga sicer noben sodnik ne bo zaprl... pa obicajno samo denar vzamejo ostale predmete pa zelo hitro odvrzejo...tko da je se tezje dokazovat da so res oni kradli. Midva obaahko veva da je nekdo lopov ampak je to treba dokazat na sodiscu.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Počasi se bo morala tudi Evropa prilagodit in postavit človekove pravice na stranski tir in dat prednost pravici do varnosti davkoplačevalcev, če ne se nam slabo piše.
...nek neuraden tihi dogovor v smislu- ,,uzela ga magla,,
evil.gif

jebat ga, klin se s klinom zbija....tisto po krščansko ,,nastavi še drugo lice,, se v zgodovini ni nikoli dobro obneslo.

Vem da fantaziram in tega nikoli ne bo, ker smo kao ,,civilizirani,,, ampak rezultati bi bili edino na tak način

hermann

Guru
19. mar 2014
9.744
6.639
113
mah ne lapaj

na popu so samo fino pozoomali originalen posnetek, ker je pač precej bolj širokokoten

tole je pa zgleda original

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Apollo nimate avtomobila, da bi po AC lovili S8. Šala ne? Če bi bila AC prazna 30km in nobene ovire, potem je še možno uteči )pa še to ne, ker z avtoceste se točno ve kje lahko greš), sicer pa WTF? In ne, ni najlažje pisat, samo z mislijo moreš biti pred njim. Tega očitno pri nas ni. Kot so že napisali. Te tvoji tovariši so dobri samo za kasirat, kjer ni nič dela in se ovca sama ulovi. Če zakonodajo ne štima, jo spremente in stavkajte. Tako se pač ne da lovit kriminalcev.

Ta topic je čista potrditev, da če ponoči nabašem radar ( kjer spet nima nobene veze z ničemer kot samo s tem, da je tista omejitev sama sebi namen) se sploh ne ustavim. [cenzura] mater enga S8 ste lovil en mesec. Pa a ti to resno no? Mene je enostavno groza. In to v sloveniji, ko jo prevoziš za šalo. Ma dej dej dej.
uf-1.gif

Če to ni prvi april, nej me hudič vzame zdej, prov brž, takoj.
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
res, ful boljš
hysterical-1.gif

Pa kaj misliš, da vsako leto kupijo nove kamere in serverje, da bo raja srečna, ko bo lahko v 1080 HD gledala kak so ustavili nekoga?

AC mimo Kozine je bila narejena 2004 in za tisti čas je slika super.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ja vazn,da so unga tujca z bmwjem ujel k je po dolenjki 239 vozil. Keri carji...in to sredi noci!!! K je ful prometa pa ksn otrok ti lahko skoci na avtocesto hahahaha.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.744
6.639
113
si res brihten

par let nazaj sem se zjutraj v temi komaj izognil trčenju v modela, ki se je skantal v ograjo na prehitevalnem pasu. malo ovinka, da ga nisem takoj opazil in sem pri 120 na uro na polno po bremzi, da ga nisem nasadil...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Apollo nimate avtomobila, da bi po AC lovili S8. Šala ne? Če bi bila AC prazna 30km in nobene ovire, potem je še možno uteči )pa še to ne, ker z avtoceste se točno ve kje lahko greš), sicer pa WTF? In ne, ni najlažje pisat, samo z mislijo moreš biti pred njim. Tega očitno pri nas ni. Kot so že napisali. Te tvoji tovariši so dobri samo za kasirat, kjer ni nič dela in se ovca sama ulovi. Če zakonodajo ne štima, jo spremente in stavkajte. Tako se pač ne da lovit kriminalcev.

Ta topic je čista potrditev, da če ponoči nabašem radar ( kjer spet nima nobene veze z ničemer kot samo s tem, da je tista omejitev sama sebi namen) se sploh ne ustavim. [cenzura] mater enga S8 ste lovil en mesec. Pa a ti to resno no? Mene je enostavno groza. In to v sloveniji, ko jo prevoziš za šalo. Ma dej dej dej.
uf-1.gif

Če to ni prvi april, nej me hudič vzame zdej, prov brž, takoj.
grin1.gif

ti bi ga zihr dol počil z golfom 1 tam na godoviæ idrija al kaj že je

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ker model je bil bolj nevaren? Z 239 ni naredil nikomur skode. Tistedva frajerja pa en kup problemov in skode.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.744
6.639
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Ce pa ti komi opazis oviro na cesti, se pa malo zamisli nad sabo Hermann.

aha ponoči na ac, za rahlim ovinkom, avto skantan in brez luči... srečno

kocka

Pripravnik
18. sep 2007
446
12
18
Res si brihten, ni kaj. Lahko bi šel za ministra za not. zadeve in direktorja policije. Ti povem iz druge roke, da je bila na nekaj točkah hitrost provide za njim 245 km/h (po tahografu, na števcu 260 km/h) in na odseku od Razdrtega do Divače je bila povprečna hitrost provide 220 km/h. In ne boš verjel, tipa z Audijem sta se oddaljevala. Toliko o šalah.

Aja še nekaj. Na poti, ko sta bla videna je bilo 9 izhodov z AC, s tem, da sta 2 vodila proti Italiji. Dela se s sredstvi in s toliko policisti, kot jih policija ima. Žalostno, a resnično.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ti bi ga zihr dol počil z golfom 1 tam na godoviæ idrija al kaj že je

Če bi bil A8, še GTi nebi rabil bit, bi mu utekel za šalo. Drži stieber.
zmaga.gif

Kako kaj tvoj nos po krožnem z Alfo. Ali ti že rit odnaša, ko daš gas pri prednjem pogonu? Že kaj sprememb?
confused-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.323
7.057
113
ksz...

Ampak provida je prišla za tem audijem šele čez kak 20, 30sec? to je kar konkretna razdalja pri takšnih hitrostih, očitno je audi res razvil opasno hitrost, tudi voznik verjetno ni bil od muh, saj vsi poznate kako so polne naše AC tranzira. Edino, če so zato raje operirali na dolenjski, katera je nekoliko manj obremenjena od štajerske AC?