"Kraja" avtobusa in youtube video

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.697
9.931
113
Naj si potem prostitutko najame pa bodo vsi srečni. On ne rabi lagati, njej je to posel. Ampak ne.
Zgodbe ne poznam ampak ce ji je za seks dejal denar potem je to ze pocel. Najel prostitutko namrec.

Verjemite da ce nekdo na policijo prijavi da je nekdo spolno izkoriscal mladoletnika da se to preveri. Sam to ne prinasa ogledov. Dejanje drame in afer pa.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi in krko

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.587
-7.421
113
Če nič drugega ji je lagal. Meni se ne zdi nič narobe, da opozori druge.

Sigurno je pa tudi vedel, da ni vse ok z njo in je dovzetna ter je to izkoristil. To je pa zame svinja od človeka potem.
Res grdo, da se je lagal o starosti.
Ampak po drugi strani se je tudi punca morala lagat o starosti in s klikom jamčila da je stara 18+, da se je lahko prijavila na sex portal in da je lahko dala oglas. Kljub opozorilu, da vsebina portala ni primerna za mladoletne osebe.
No ja, tako kot z njo, tudi z njim ni vse OK, pa sta kar obojestransko in sporazumno drug drugega izkoristila za seks in denar bi rekel. Na nikogaršnjo škodo.
In če je sporazumni seks med 40-letnikom in 17 do 22 let staro punco za vas sporen, kaj pa seks med 20+ staro punco in 15-letnim fantom? A za to početje tudi velja izraz svinja od človeka?
Pa da punci tisti, ki je objavil video ni zameglil obraza je tudi OK?

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.677
2.518
113
A samo o starosti je lagal? Boš moral še enkrat pogledati.

Ona mu je povedala, da je 17. Vsak normalen moški bi se takrat poslovil. Me zanima kaj bi ti rekel, če bi bila tvoja 17 letna hčerka na njenem mestu.