Odvetnik verjetno ne želi dati izjave. oni pa tudi imajo toliko zrna v glavi, da ne bodo šli o odvetniku delat prispevek, če nimajo preverjenih informacij. Slike s picijevga ig verjetno niso najbolj verodostojen medij. Pri drugih primerih si upajo, ker vedo, da ne bo noben nazaj udaril .Tukaj pa je linija verjetno zelo tanka.
Men še punca ne izgelda ravno najbolj kredibilen vir...
Men deluje, da ji manjka starševske ljubezni in pozornosti. In tako si je pač morala sama najti nekoga, ki ji je to dal. - odvetnik in sedaj še pici. Pri obeh je dobila pozornost, ki je očitno doma ni nikoli.
Sem malo googlal, sem našel vse. KatastrofaLink?
Res boga, se je prav naivno oglaševala na Avanturah in ga obrala vsakič za 150 eur.Boga punca, moški izkoristil njeno naivnostupam da bodo poskrbeli za punco, ker tole bo hudo zdaj, ko se je javno izpostavila.
Nikoli ni rekla, da ji je bilo hudo z njim. Da ji je kaj naredil... Še v trojčka je pristala. Da je pa pred kamero priznala in na kak način, pa je lep dokaz, da ona ni čisto ok. Men deluje, da je šla pred kamero spet samo zato, da dobi pozornost. Da se počuti, da nekomu nekaj pomeni. Če bi jo odvetnik jutri poklical in dal 200€ pa obljubil večerjo v Portorožu, sem prepričan, da bi sprejela, kot da se nič ni zgodilo.Res boga, se je prav naivno oglaševala na Avanturah in ga obrala vsakič za 150 eur.
Bilo ji je pa že prvič tako hudo, da je k njemu hodila še naslednja 4 leta.
Saj je dal priložnost vsem medijem. Jih javno pozval... pa so vsi dvignili roke. A misliš, da bi rešil primer, če bi anonimno poklical policijo, csd...?Ta čefur pa je zadnji,ki bi to lahko razčistil
Bravo Mirsi, nisi razočaral, od tebe itak kaj drugega ni za pričakovati...Res boga, se je prav naivno oglaševala na Avanturah in ga obrala vsakič za 150 eur.
Bilo ji je pa že prvič tako hudo, da je k njemu hodila še naslednja 4 leta.

da je ok za 4 leta zmenkov in da ni nateg - res da 150€Meni se ne zdi nič narobe, da opozori druge.
Naj si potem prostitutko najame pa bodo vsi srečni. On ne rabi lagati, njej je to posel. Ampak ne.da je ok za 4 leta zmenkov in da ni nateg - res da 150€
In kaj je on naredil drugega?Naj si potem prostitutko najame pa bodo vsi srečni. On ne rabi lagati, njej je to posel. Ampak ne.
Ja, se ji vidi, da ji ni Ok. Samo kaj ji ni OK?Dekletu se po očeh vidi, da ji ni OK. In ja, najbrž ji zaradi nekih razlogov ni bilo jasno, da to ni OK. Ampak kot družba moramo obsojati taka zavržna dejanja! Temu odvetniku to ne da popolnoma nobenega opravičila, da je to počel. Četudi ima dekle nek manjko...