"Kraja" avtobusa in youtube video

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.677
2.518
113
Odvetnik verjetno ne želi dati izjave. oni pa tudi imajo toliko zrna v glavi, da ne bodo šli o odvetniku delat prispevek, če nimajo preverjenih informacij. Slike s picijevga ig verjetno niso najbolj verodostojen medij. Pri drugih primerih si upajo, ker vedo, da ne bo noben nazaj udaril .Tukaj pa je linija verjetno zelo tanka.
Men še punca ne izgelda ravno najbolj kredibilen vir...
Men deluje, da ji manjka starševske ljubezni in pozornosti. In tako si je pač morala sama najti nekoga, ki ji je to dal. - odvetnik in sedaj še pici. Pri obeh je dobila pozornost, ki je očitno doma ni nikoli.

Saj odvetnik je dal izjavo v prvem videu. Po moje se ne bo več pogovarjal.

Je pa zgleda video odstranjen iz YT. Mogoče je na instagramu še.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.959
1.381
113
Tudi spodaj med komentarji je napisano njegovo ime in priimek. Dekletu se po očeh vidi, da ji ni OK. In ja, najbrž ji zaradi nekih razlogov ni bilo jasno, da to ni OK. Ampak kot družba moramo obsojati taka zavržna dejanja! Temu odvetniku to ne da popolnoma nobenega opravičila, da je to počel. Četudi ima dekle nek manjko...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
35.296
6.668
113
blizu močvirne prestolnice
Boga je zato,ker vsaj po gledanem ni glih diht Ok bila je mladoletna 17 let ampak ne glih nedolžna. Un stari pa itak ne.
Ko bi nekateri imeli iste vatle tudi za cigote in muslimane, kjer se večina deklet mora neprostovoljno poročati in sexati že pod 15 leti. Ampak to folka ne zmoti zmoti jih 17 letno dekle,ki je šlo prostovoljno najprej na splet potem pa še v posteljo s starejšim moškim ki ji je verjetno obljubljal nebesa na koncu pa dobila samo prst.Pač gnida od človeka.
Lahko pa sta imela tudi dogovor da plačuje pa je vse ok potem pa zaradi žnj razlogov moški prekine.
Ta čefur pa je zadnji,ki bi to lahko razčistil

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.509
624
113
Res boga, se je prav naivno oglaševala na Avanturah in ga obrala vsakič za 150 eur.
Bilo ji je pa že prvič tako hudo, da je k njemu hodila še naslednja 4 leta.
Nikoli ni rekla, da ji je bilo hudo z njim. Da ji je kaj naredil... Še v trojčka je pristala. Da je pa pred kamero priznala in na kak način, pa je lep dokaz, da ona ni čisto ok. Men deluje, da je šla pred kamero spet samo zato, da dobi pozornost. Da se počuti, da nekomu nekaj pomeni. Če bi jo odvetnik jutri poklical in dal 200€ pa obljubil večerjo v Portorožu, sem prepričan, da bi sprejela, kot da se nič ni zgodilo.
Še vedno pa jo do neke mere ščiti zakon.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.509
624
113
Ta čefur pa je zadnji,ki bi to lahko razčistil
Saj je dal priložnost vsem medijem. Jih javno pozval... pa so vsi dvignili roke. A misliš, da bi rešil primer, če bi anonimno poklical policijo, csd...?
Ima primer, ko je policija rekla, da oni ne morejo nič, naj se gospod obrne na "čefurja", da ima večjo moč v tistem primeru.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.697
9.931
113
Ker kaj pa bi policija lahko naredila ce je slo za dogovorjen spolni odnos med 17 letnico in 40 letnikom?

ti lahko vse obvescas o vsem. Samomce nekaj ni kaznivo pol tezko afero iz tega naredis

• Všeč mi je
Reactions: Garfildd

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.653
363
83
Če je kdo spremljal tole zgodbo od začetka, je tudi pojasnjeno da tole ni edina punca, je pa edina, ki je šla pred kamero necenzurirana. Pred njo mislim da je bil tudi en mladoleten fant in še ena punca.

Prejšnji video mu je YT zbrisal, saj je bil narejen "claim" zaradi snemanja.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.418
900
113
tam ko se terc po tori rola
Dobro... zakaj je šla pred kamero in se izpostavila, je več možnosti. Ni zdaj naša stvar, da jo obsojamo ali opravičujemo... Ni prva, ne zadnja. Pokvarjenci (in naivne punčke) so bili in bodo. Tudi jaz sem v prvem letniku imel sošolko, ki je bila ''ljubica'' enemu poročenemu, precej starejšemu od nje, in... ja, avgusta, med letnikoma je rodila. Dobre 15 let stara... 45 let nazaj... Pa lepa, da se 90% missic lahko skrije.

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.677
2.518
113
Če nič drugega ji je lagal. Meni se ne zdi nič narobe, da opozori druge.

Sigurno je pa tudi vedel, da ni vse ok z njo in je dovzetna ter je to izkoristil. To je pa zame svinja od človeka potem.

• Všeč mi je
Reactions: motofrik

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.587
-7.421
113
Dekletu se po očeh vidi, da ji ni OK. In ja, najbrž ji zaradi nekih razlogov ni bilo jasno, da to ni OK. Ampak kot družba moramo obsojati taka zavržna dejanja! Temu odvetniku to ne da popolnoma nobenega opravičila, da je to počel. Četudi ima dekle nek manjko...
Ja, se ji vidi, da ji ni Ok. Samo kaj ji ni OK?
Kaj pa če ji ni OK, da jo je nekdo izkoristil in jo posnel, kako razlaga, kaj vse je delala za denar, in to objavi na spletu iz nevemkakšnih sebičnih nagibov?

In js mislim, da ji bo tale posnetek neprimerno bolj škodil, kot pa 4 leta sporazumnega fukarjenja, za katerega razen vpletenih ni nihče vedel.
Ali je odvetnik počel kaj nezakonitega, da bi ga kdo opravičeval?

• Všeč mi je
Reactions: motofrik