Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Svaka čast men so full carski in prav škoda mi je ker k nam ne pašejo ti leseni izdelki, ker smo gradili v čist metro urbanem stilu čim manj vzdrževanja, zaradi dela, ki ga opravljam. Zdej mi je pa že počasi orenk žal ker pogrešam les, ker je lep.
Se dobro da sem jaz s tem nehal (na zalost) sicer bi si bila konkurenca. No sva pa 50+km narazen tko da..... Pa se slik svojih izdelkov nimam, razen ce jih grem sedaj po 10 letih delat
Pozdravljeni suzica. Jst sem prav navdušena nad vašimi izdelki, posebej prva slika zelo izstopa in bi takega jaz zelo rada imela. Prosim če napišete koliko denarja bi prišel ta kozolček in ali je možno da bi bil modre barve. Ali je to res vse lepljeno??
Kako to mislite "čudn človek"". A mogoče ni zaupanja vreden? Ali ga mogoče poznate?
Po mojem mišljenju mora biti ta majster spoštovanja vreden, če dela tako lepe izdelke.
No navsezadnje pa čakam njegov odgovor.
(glede tiste "babe". Zakaj pa ne , mogoče je pa zelo lušten, jaz sem pa samska)
Lep pozdrav od anje.
Sicer pa je mogoce za konkretno ponudbo bolje zs uporabit.
Mislim da bi moral imeti nekje celo njegov mejl, gsm, naslov....vendar ga ne posredujem tretjim osebam. Lahko pa tvojega njemu(ce je ban ovira)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.