Pa piknik utico postavš tud brez teh bran da stoji samostojno pa 1,5m mokrga snega gor.....dobr sej pravm MOJ osebni pogled MOJ!!!
Mamo vikendico.......s fotrom delava sama take stvari za najine potrebe.....sicer ne tko umetelne ko tvoje.....mi je pa ravno to všeč pri teh zadevah (najinih & tvojih) ker niso industrijsko naštancane.....vidš da je vsaka unikat.....in ma svojo dušo.......
Mamo vikendice bogatašev gor....k stopš v bajto....ni da ni....od talnega gretja do laminata......stoj in glej.....ampak bajta je u 1mm natančno narjena....etak najbolši majstri.....ampak brez duše
S fotrom (ok jaz mu sam pomagam pri delih) se je pa bajta zgradila sama......stebre, streeho , pa dimnik...pa vodo so nam majstri napeljal......vse ostalo se je gradilo v lastni režiji.....bajta je pa zidan vikend oblečen v les....pol ti je jasno...
Zdej delava mojo sobo gor......do sedaj je bla odprta....brez 4te stene....zdej sm si pa zamislu "odprto" steno....tako da bom mel kot da bi kozolc postavu za vhod......tm k je vhod v sobo bosta dva stebra like banger od vrat pa zavesa.....desno od vhoda pa ponk.....k od šanka.....uspodi ploščice...imitacijja opeke....gor pivski ponk......pol pa nevem al bom dal remlne....k pr kozolcu....al bi dal en improviziran okn z gautrami al pa polkni.....al bi sam poličke nardila......zgori pa skodle al pa opečne strešnike k pr kozolcu una strehca.....pa še kaka imitacija trte............to bo moja zunanja "odprta" stena sobe