kozolčki in nadstreški

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Še ne
wink-1.gif

Moras najprej malo dvorisce splanirat in "spimpat" ane
smile-1.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Izdelujem tudi notranje stopnice in ograje.

Slika barvno bolj slaba-telefon--je pa iz polparjene bukve in seveda kot se za mene spodobi vse krivo.

Tako ograjo zna bolj malo mizarjev napravit v sloveniji..

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Tega smo postavili ta teden, malo večja zadeva. Na njemu bo še zadva tedna dela za dva tri ljudi.
Slike sledijo da boste videli razliko..

Srečko::: Izdelki so mojih rok delo in seveda nikakor kakšna roba iz bav bava

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Tega smo postavili ta teden, malo večja zadeva. Na njemu bo še zadva tedna dela za dva tri ljudi.
Slike sledijo da boste videli razliko..

Srečko::: Izdelki so mojih rok delo in seveda nikakor kakšna roba iz bav bava

nove slike?

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK

vendar vse skup še zmerom ni dokončano...zaradi spodnjega škatlastega bunkerja..jst predlagal majhno dvokapnico s šopi...pride en pameten arhitekt..stranka arhitekta seveda uboga in se strinja z kockasto plehovno izvedbo... jst naredim..stranki zdaj ni všeč in začela name pizdit zakaj nisem po svojih zamislih naredil..potem se še arhitekt nekaj zgovarja da je dal samo osnutek (arhitekt stranki vzel 350€, da je narisal tisti mali bunkerček)...jst popizdim in v ku.ac pošljem stranko in arhitekta....prejšni teden še stranka popizdi na arhija in me prosi za dokončanje posla.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.579
10.795
113
valjda, pač arhitekt ni fuknjen na kič, od daleč zadeva še kar zgleda, ampak forme in rdeče niti pa nobene.. poglej kotni stebri so vigl vagl, notranji pri vratih pa ravn? WTFse fprašam.