Kožni rak

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Saj je napisal
smile-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Tudi jaz sem bil 2x tam do sedaj in je v redu. Seveda ima notri še druge zdravnike, jaz sem imel tudi eno zdravnico. Celega te poslikajo, če je kaj takega, ti seveda svetujejo izrez, izrežeš lahko tudi pri njih.

BojanS

Pripravnik
7. jul 2010
43
0
6
prim. Boris Kralj, dr. med. 01 281 11 29
Ukmarjeva 4, Lj. Rudnik (pri Supernovi, E Leclercu).

Odličen, bil sem zelo zadovoljen, po potrebi takojšnja odstranitev...čakalno dobo sicer ima, vendar pokliči in povej svojo težavo in te morda vzame "takoj" (samoplačniško).

B81

22. jul 2007
36.891
10.461
113
En izmed boljših je tudi Dr. Luft. Včasih je delal v Rogaški, zdaj pa ne vem, kje je.

Imam pa tudi neka znamenja na hrbtu, ki so me skrbela in mi je Jernej rekel, naj mu pošljem slike, je pogledal in rekel, da se mu ne zdi nič nenavadnega. No enako mi je rekel tale Luft. Imamo pa melanom v družini, tako da me je tudi skrbelo.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Ja jaz bom tudi šel k enemu, še malo se pozanimam pri znancih potem pa grem in se probam zmeniti ob enem še za odstranitev parih kožnih izrastlin, ki me motijo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Pred 9 leti sem bil pri dr. Bartenjevu.

Verjetno bom njega poklical.

Ta verjetno porabi preveč časa za samo reklamiranje.
evil.gif
Moji sodelavki je za neko znamenje trdil, da ni nič. Čez kak mesec jo je ginekologinja !! pod nujno poslala k dermatologu in seveda je bil rak.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Evo, sem bil pri "dr. Žgavcu" oz ne osebno pri njem. Proderma. Bila je sodelavka. Moram reči, da sem bil zelo zadovoljen s komunikacijo in pregledom samim.
Kot je bilo že omenjeno (na podlagi tega mnenja sem se tudi odločil za pregled tam - hvala avtor, samo zdaj ne moram brskati za nazaj in te ne morem imenovati), se potrudijo max.
Poslikava in pregled vseh znamenj. Če želiš.
Meni zdravnica tega ni vsiljevala, ampak mi je le pogledala (z neko napravo) znamenje, ki me je srbelo. Potem še nekaj njih. Rekla je, da ni neke anomalije.
Skratka za nadaljnji postopek sem se odločil sam, brez sugestije.
V glavnem priporočam, če kdo potrebuje takšno zadevo.
zmaga.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Predrago, glede na to da lahko tudi pri osebnem dobiš napotnico za pregled...

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Žal ne vem. Samo meni ni nakazovala, da bi moral karkoli plačati za pregled tistih par.
Pokliči jih.