Kot srednješolke zasedene, kot študentke samske

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ma daj, men to res ni fer. Js k sm poštena pa nekurva, si zaslužm pač bit happy.. ampak zanimivo, glej ga vraga, vse kurve k so se gonile okol v srednji šoli in računale 20€ na faf v avtu, so dons happy v zvezi že ene 3 leta. Bogve če mam še cajt bit kurva, da nadoknadim vse za nazaj? Ker me očitno šele potem čaka neki..

Ah sicer pa, bom pogasila tale ogenj. Grrrrr

Jah tko je, dobrota je sirota.....tudi moji sošolci totalni loozerji iz osnovne, pa vidim na FB vsi neki magnatorji in 2-3 froca...

Bolj si zajeban, bolj se ti jebe za vse, boljš se imaš pomoje
rolleyes-1.gif

Sedaj se vidi, kdo je bil v resnici luzer
evil.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi: če si me zaslužiš, me dobiš. V paketu.
V kakšnem paketu? Kakšen od naslednjih bi bil kar zanimiv:
- paket Vroče in paket DŽABEST sta v redu, samo me Družinski bonus še ne bi zanimal,
- paket triZAME
zmaga.gif

- paket M ZAME, L ZAME
zmaga.gif

Da opomnim, da paket XL ZAME absolutno odpade
ne-ne-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
ksz

Tjaša ne bo nič zvišala urne postavke. Zaenkrat
evil.gif

zdaj pa me res zanima kak zgleda ta paket
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
looooooooooool 20€.. mene alter res tok zabava k je sem in tja kakšen izviren prispevek bilokere osebe že.. madona pred pet leti bi bla vsa užaljena, zdej se pa smejim iznajdljivosti...
tongue-1.gif
kuuul

aja, paket? hjah, zgleda tko; dobiš eno rjavo škatlo v roza papir ovito, ven skočim js in te uklenem v lisice ter z grozilnim glasom rečem; zdej si moj.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Stara fora, na katero se še vedno vlovim, ampak po določenem času (vedno krajšem), najdem ključ in sem spet fraj.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
profil tvoje ženske je pač tak, moreš bit dominirana
wink-1.gif

p.s. nekje si napisala, da si zaslužiš bit happy ... mogoče res, si kdaj pomislila da si sama sebi preprečuješ srečo ?
wink-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Dominirana?... Dobro, mogoče do ene meje res, če bi pa dec preveč izvajal dominacijo, pa verjem da spakiram in grem. Nisem sadomazo varianta, da bi trpela če mi kej ne paše.
Pa ne govorit prosim o mojih zmenkih, da so bli bebci. Niso bli
wink-1.gif
za kakšno drugo bodo idealni, zame pač ne.

PS: Ja sem napisala ja. In ne, ne mislim da sama seb preprečujem srečo... če že, pol sama seb poskušam preprečt nesrečo. Do zdej, razen v enem primeru, se mi je to obneslo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ma daj, men to res ni fer. Js k sm poštena pa nekurva, si zaslužm pač bit happy.. ampak zanimivo, glej ga vraga, vse kurve k so se gonile okol v srednji šoli in računale 20€ na faf v avtu, so dons happy v zvezi že ene 3 leta. Bogve če mam še cajt bit kurva, da nadoknadim vse za nazaj? Ker me očitno šele potem čaka neki..

Jah tko je, dobrota je sirota.....tudi moji sošolci totalni loozerji iz osnovne, pa vidim na FB vsi neki magnatorji in 2-3 froca...

Bolj si zajeban, bolj se ti jebe za vse, boljš se imaš pomoje
rolleyes-1.gif

LOL, kakšen si v osnovni pa res ni nobeno merilo za nič.

Kasneje se vidi, kdo je luzer. Tisti, ki je nekaj naredil iz sebe, pač ne.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

Prava cankarjanska ženska si ja, daj še malo bolj jamraj. In kaj zdaj tebe boli, če so one "kurve" v zvezi? Aja, ti nisi. Pa sej, njihovih "skurvanih" tipov si itak ne želiš, ali pač?
sprasujem se.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jaz niti ne jamram... morda na forumu pač povem, če je ravno takšna tematika, mar ne? Kar pa ne pomeni, da JAMRAM. Njihovi tipi niso skurvani, res pa je da niso baš nešto dosegli v življenju. Ona kelnarca, on na socialni - poznam 3 take primere.