Kot srednješolke zasedene, kot študentke samske

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ynos, kaj spet pizdiš. Sej v tem duhu sem napisal, smešno mi je bilo, kako smo ženske in tipi, ki smo bili nekoč sošolci, pri 30 dva različna svetova, to je vse.

se pravi dejansko si šokiran ker so one odrasle, tebi pa se je zataknilo tam nekje okrog 20ega?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Hehe.
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ej js sm dons obupala nad vsemi tipi in za vekomaj iz mojega življenja ven. Ne, ne bom lezbijka zdej al karkol drugega, ampak kej takega pa še ne. Obupni ste, obupni!!!! Če je pa kakšna izjema, je pa ziher al zaseden al pa gej. Samski ste vsi mal čudni. Js se bom zdej spravla na zasedene, ker gejev se mi ne da spreobračat.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ej js sm dons obupala nad vsemi tipi in za vekomaj iz mojega življenja ven. Ne, ne bom lezbijka zdej al karkol drugega, ampak kej takega pa še ne. Obupni ste, obupni!!!! Če je pa kakšna izjema, je pa ziher al zaseden al pa gej. Samski ste vsi mal čudni. Js se bom zdej spravla na zasedene, ker gejev se mi ne da spreobračat.

Odloč se zdej...al si opravil z nami ali pa ne...ker tud zasedeni so še vedno tipi...em, mogoče je pa problem v tebi...a si brisala prah s static dusterjem??? a si kuhala kavo in prižigiala cigareto??? Če nisi, bod sam tih, okej?!?!?!?
evil.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ma daj, men to res ni fer. Js k sm poštena pa nekurva, si zaslužm pač bit happy.. ampak zanimivo, glej ga vraga, vse kurve k so se gonile okol v srednji šoli in računale 20€ na faf v avtu, so dons happy v zvezi že ene 3 leta. Bogve če mam še cajt bit kurva, da nadoknadim vse za nazaj? Ker me očitno šele potem čaka neki..

Ah sicer pa, bom pogasila tale ogenj. Grrrrr

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

Predvidevam da je šel ker to pišeš na ponedeljek zjutraj v službo.....in sedaj si užaljena ker 8ur nima časa zate
hysterical-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Nimam ogromno izkušenj, sej ravno to me tepe I guess.
In ne, nisem užaljena al karkoli, samo sumim da se en dela mal norca iz mene. No bomo vidl kaj bo čas (beri: max en teden) pokazal.

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Torej je tvoj problem da si naivna......in da ne znaš nazaj jebat v glavo
tongue-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Zakaj pa bi mogla jebat nazaj? Pač nisem tak tip človeka, sem prepričana da se vsakomur vse vrne.. dobro z dobrim, slabo s slabim. Greš dalje in pozabiš, ne pa energijo zapravljat za jebanje nazaj.

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
No ja......pustit se pa lih ne smeš! Parx ga spust dam z polnimi jajci pa boš vidla al je al ni! Če se pa vsakič pustiš zjebat v glavo izpadeš pa tko....
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ma daj, men to res ni fer. Js k sm poštena pa nekurva, si zaslužm pač bit happy.. ampak zanimivo, glej ga vraga, vse kurve k so se gonile okol v srednji šoli in računale 20€ na faf v avtu, so dons happy v zvezi že ene 3 leta. Bogve če mam še cajt bit kurva, da nadoknadim vse za nazaj? Ker me očitno šele potem čaka neki..

ja sam dej ceno 40 evrov vsaj tolk se pa menda že ceniš?
confused-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Je bla tema o njej kle na Alterju (Black Cat, pevka)... Hmnja, glede obraza tko-tko, se mi zdi da mam js vseen bolj simpatičen obraz, pri postavi me pa poseka 100%
wink-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

Jah tko je, dobrota je sirota.....tudi moji sošolci totalni loozerji iz osnovne, pa vidim na FB vsi neki magnatorji in 2-3 froca...

Bolj si zajeban, bolj se ti jebe za vse, boljš se imaš pomoje
rolleyes-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

ja sam dej ceno 40 evrov vsaj tolk se pa menda že ceniš?
confused-1.gif

se strinjam
zmaga.gif

Tjasa zvišaj urno postavko
grims-1.gif