Kot srednješolke zasedene, kot študentke samske

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik banana pravi:
Ok, ste kao prazgodovinsko providerji ampak mislim, da si mati narava ni predstavljala, da se provider pripelje v Porschu, ima Cavalli gate na riti in 300 eur da jih zmeče za šankom!!
ne-ne-1.gif

Ok stara kdaj greva na lov na medveda.......ti bom dal Winchesterko....pa motorko da boš še par smrek podrla da bo za roštilj dovolj lesa
sprasujem se.gif

RiiiiIIIiiiiig
evil.gif

Rajš vzem Sharpsovko pol...
tongue-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
No ja sj.....morš met v glavi da prideš lih zarad unih k jih prešteješ na prste ene roke.......pa da vidš kolk ti NI VEČ ŽAL da te je ex sošolka odjebala ker če ne bi mel boring lajf z babo k se ji je zgodu njen klimax karijere stem ko je rodila tvojega otroka.........in sedaj se zemlja vrti samo še okol tega otroka...vse ostalo ni pomembno
bonk.gif

P.S.: pol se pa vprašaš zakaj tolk zakonov propade....al pa zakaj tolk decov natepava lubitze...
hysterical-1.gif

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
@KameleON: Hahaha, mam jaz družbe za na divjo jago kolkr čš! Sam ne vem, če boš ti prenesel mene+še pet takšnih hudogrizov na petkovem križevem potu po centru. Pa žago boš mogu doma pustit, razen, če te za grande finale v Franclnu pustimo-tam so navajene takih z Win..kaj je že ...

@stieber: Ne alma mati, je v 21. stol ugotovila, da je prvinski moški čustveno uravnovešen dec, ki ve kaj hoče, z zdravo mero ambicije in veseljem do življenja. Vse ostalo ob teh predpogojih pride samo po sebi!

SUV je kvečjem skupna želja obeh, ne njegova egocentrična podaljšana sulica!
p.s.: kje je fora bebcov, da vozjo velke grde kište, ki velik žrejo pa samo svojo rit večino časa v njej okol prevažajo?! Ok, občasno kakšen pet, sob ali ned je še sovoznikov sedež zaseden!

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Ojoj......kolega mi je dal 1x (žal sproban) prijateljski nasvet.....boj se babe ki popije več piva od tebe
grin1.gif

EDIT: Zakaj pa v profilu nimaš slike smučk da bi se te dal lažje popredalčakt?
tongue-1.gif
)

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
no, jaz sem ti nakazal, kako je prišlo do kavali gat pa poršejev...ker je baba utrujala Urku zarad standarda...en je slučajno uplenil malo bolj kako prestižno žival, pa je pol ženska tekmovalnost ven udarla...drugač SUV-i so pa fajn za ženske podirat, pa ne na prehodu za pešce...če maš tak avto si lahko prihraniš velik dialoga pa časa in če je bila je notr tud dost prostora za nategnit cel harem...mal poglej enkrat kakšne ženske se vozijo na desnem sedežu dragih avtov...grde??? navadno ne. No zdej vemo, v čem je fora teh 'grdih kišt'...no jaz mam itak zmahano alfo baje, vsaj tko pravijo forumski 'znalci'...

če hočeš kvalitetnega moškega, moraš pa sama imet tud primerne kvalitete, sej to ni nič novega...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
ksz

S sošolci iz gimnazije smo imeli srečanje.Letnik mature 98.

Sošolke so vse poročene, večina ima enega otroka.Sošolci razen enega, ki je poročen in z otrokom, vsi samski.

A lahko ugibam
sprasujem se.gif
Mava isti letnik mature.......tko da predvidevam da je bil scenarij tak......

Na eni strani mize sva bla mi2
cheer.gif
že 4-5 pir na mizi...pa okol naju podobni kalibri...nasmejani....veseli....z punco/fantom...al pa tud sam z jebačom...jebačico.....

Tm v sredini mize/klopi so bli neki kiki-riki biznismeni.......a la prodajalci avtov in betona....mogoče kak lokalček......vsi napihnjeni....ko je začel padat dnar za zapitek nobenmu niso pustil da plača....

Na drugem koncu nasprotno od naju so ble pa mamice
crazy1.gif

Pr nas sva bila v bistvu 2 kluba, moški in ženski. Tipi smo se ujeli. Itak nas je, kot sem povedal, večina samskih, je bilo dost skupnih tem. Avti, ženske, služba..

Na drugi strani pa babe...Iiiiii, to je naš pes, iiiiiiii to je naš Jure..iiiii, to je piknik na našem vrtu..
hysterical-1.gif

Ko sem jih poslušal, sem se počutil 10 let mlajši od njih.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
In kaj je narobe s tem, če se veselijo otroka, psa in po ne vem kok letih to skupaj predebatirajo?

Nekdo, ki je samski pri 30-ih in nekdo, ki ima že ustvarjeno družino v tem času...bosta seveda imela popolnoma različne prioritete v življenju.

Da niste mogoče pričakovali, da se bodo nekdanje sošolke nažgale z alkoholom in se vrgle po vas, da bi tako lahko izpolnili vse tiste želje in srednje šole, ko ni bilo jajca za narest kaj...?

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj

Ne pijem piva, nikol.
ne-ne-1.gif

A, bi morala met slike v profilu? Ps ni običen, ker ga sumimo da je mel anoreksijo, smuče so že mal zdrajsane-so pa beta model in trdota, avto je pa ok-ne rabim večjega, hitrejšega, sam servis je v q (pa iskreno mi je lancia y bol všeč sam je predraga nova)! A zdej me loh popredalčkaš lažje?
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
No, men tud ni jasno s temi slikami v profilu?

Če se sramuješ svojih smuči, pa svojega anoreksično čudnega psa ... pol ni čudno, da se sramuješ tudi sebe in ne upaš pripopat kake slike.
Glej, jaz mam v avatarju (skoraj) svojo sliko. Skoraj zato, ker nisem tok temne polti, pa zato, ker nimam črnih las. No, pa mogoče tud zato, ker nisem ženska ...
torej?

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ynos, kaj spet pizdiš. Sej v tem duhu sem napisal, smešno mi je bilo, kako smo ženske in tipi, ki smo bili nekoč sošolci, pri 30 dva različna svetova, to je vse.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
In kaj je narobe s tem, če se veselijo otroka, psa in po ne vem kok letih to skupaj predebatirajo?

Nekdo, ki je samski pri 30-ih in nekdo, ki ima že ustvarjeno družino v tem času...bosta seveda imela popolnoma različne prioritete v življenju.
Fora je v tem, da ti ljudje ne govorijo o ničemer drugem kot plenicah in na kaj je alergičen naš anže pa kako goste laske ima že naš jakec ... Sej ne prideš na srečanje, da debatiraš o svojih porodnih dosežkih oz. bolje rečeno se hvališ kako je tvoj otrok shodil že pri 9-ih mesecih, medtem ko je bil Majin otrok star kar 11 mesecev. To je samo hvalisanje in prepucavanje. Sicer mam pa tud jst sodelavko, ki ima tri majhne otroke pa je ženska carica, ker si vseeno vzame čas za frende, gre na kakšen koncert, na pot z možem in brez otrok .... Seveda ma ful rada svoje otroke, ampka se zaveda, da je pomembno da človek ve kaj več od tega kere kašice so najboljše.

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik banana pravi:

Ne pijem piva, nikol.
ne-ne-1.gif

A, bi morala met slike v profilu? Ps ni običen, ker ga sumimo da je mel anoreksijo, smuče so že mal zdrajsane-so pa beta model in trdota, avto je pa ok-ne rabim večjega, hitrejšega, sam servis je v q (pa iskreno mi je lancia y bol všeč sam je predraga nova)! A zdej me loh popredalčkaš lažje?
evil.gif

cheer.gif
seveda da!

Si racionalna ženska.......nimaš krede za avto, ki si ga ne moreš privoščit........pesa si izbrala tacga anoreksičnega....logično da gre čimmanj $ za pedigre brikete.........tud smučke praviš da so z kilometrino.......ta podatek me nadvse navdušuje.........trdota praviš da je trdota
grin1.gif

Edino kar je še relavantno a majo te atomic beta prodakšn ko se ti spraviš na njih radij zavoja 11m al je že skor k pr slalomki 9m
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Odlično napisano....sedi 4 zvezdice ti dobiš.......ena odpade zarad mirovnega inštituta
tongue-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Fora je v tem, da ti ljudje ne govorijo o ničemer drugem kot plenicah in na kaj je alergičen naš anže pa kako goste laske ima že naš jakec ... Sej ne prideš na srečanje, da debatiraš o svojih porodnih dosežkih oz. bolje rečeno se hvališ kako je tvoj otrok shodil že pri 9-ih mesecih, medtem ko je bil Majin otrok star kar 11 mesecev. To je samo hvalisanje in prepucavanje. Sicer mam pa tud jst sodelavko, ki ima tri majhne otroke pa je ženska carica, ker si vseeno vzame čas za frende, gre na kakšen koncert, na pot z možem in brez otrok .... Seveda ma ful rada svoje otroke, ampka se zaveda, da je pomembno da človek ve kaj več od tega kere kašice so najboljše.

SE čisto strinjam. Zato se pa v RL družijo pari z otroci z drugimi pari z otroci.
smile-1.gif

Je pa logično pričakovat, da bodo imeli samo o tem se za pogovarjat, če ne delajo nič drugega, kot služba, domov, otroci in to je to. :S

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Citat:
Citat:
Uporabnik banana pravi:

Ne pijem piva, nikol.
ne-ne-1.gif

evil.gif

cheer.gif
seveda da!

Si racionalna ženska.......nimaš krede za avto, ki si ga ne moreš privoščit........pesa si izbrala tacga anoreksičnega....logično da gre čimmanj $ za pedigre brikete.........tud smučke praviš da so z kilometrino.......ta podatek me nadvse navdušuje.........trdota praviš da je trdota
grin1.gif

Edino kar je še relavantno a majo te atomic beta prodakšn ko se ti spraviš na njih radij zavoja 11m al je že skor k pr slalomki 9m
evil.gif

Ne, nimam krede za avto, ker raje ta dnar kvalitetno porabim-nase, vase, zase
evil.gif
! Pleh je sam pleh...
Pes je že prišel z anoreksično motnjo k hiši-navkljub siljenju z pasjo hrano za 2 eur na konzervo, še vedno hoče jest sam Poli in Gavrilovič, pa še to v minimalnih količinah, noben vzgojni ukrep ni pomagal, hvala za nasvete že vnaprej-jih ne rabim!!
Smuče-12 trdota, radij 10,50...mal so pretrde zame (beri po 25-tem te kolenca ne držijo več tko kot včasih), razmišljam o nakupu mehkejših dil, moram neki pogruntat asap na tem področju...slaloma ne zmorem pri tko trdi dili (beri tisto prej o kolencih pri 25+), razen par metrov.
cheer.gif

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
@Bitch Inside:

[/QUOTE]

[/QUOTE]

467716-post_slo.gif

Pozabla si povedat, da ima večina vozičark narastek do sredine ušes in jim je hihglife da potiskajo vozičke po shopping centrih, kjer se nato z ostalo vozičarsko sekto dobijo na čaju-kava, ni gut, ker jih preveč naspidira in tam razpredajo o svojih perfect mulcih.
Večino žensk, ki nimajo otrok takoj, po faksu pa gledajo nekaj v tem stilu
stupid-1.gif
!

Imaš tudi izjeme-uravnovešene punce, ki ne zanemarijo sebe, svojega lifa, ciljev od prej, prijateljev...seveda, si toliko časa ne morejo več vzet za vse ampak več ali manj uspešno vozijo in balansirajo! Pa ponavadi, so tudi NJIHOVI MULCI 100X BOLJ URAVNOVEŠENI!
cheer.gif
(bla parkrat baby sitterka pri obeh tipih vozičark)

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Zakaj ne delaš kegljevih vaj?
tongue-1.gif
Al pa da pred sezono vadiš kak položaj iz počepa? Boš vidla bodo še premehke nakonc!

Pa vada ne boš pr 25++ pa že kr umrla....kakšna baba pa si
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno: