Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
ni problem dnar. pač čas. smo že dali drugim kosit pa nikoli ni bilo tako kot se spodobi.
meni je najlepše pač zjutraj kositi. tudi trava je takrat najbolj primerna za košnjo
ne vam pa kakšne kosilnice eni uporabljajo, da to folk moti. verjetno doma narejene brez dušilca izpuha
kakšno znanje je pa potrebno, da nekdo, ki se ukvarja s tem ni pokosil tako kot se spodobi?? Mogoče imajo pa te doma narejene kosilnice brez dušilca izpuha. Al si pa najslabšega izbral.
Osebno me res ne moti, če kdo kosi v nedeljo. Poznam pa preveč "pacientov", ki popoldneve preživijo v kafičih, gostilnah...itd, zelenico pa kosijo ob nedeljah.... če se le da, še v času kosil.
PS Nekje sem bral o tem, da (mislim) v Kanadi.. nekatera mesta imajo določen en dan v tednu...popoldne.... košnje zelenic...(za podeželja bi bilo to res neumno pri nas)....celo mislim, da je kaznivo, če nimaš urejene okolice... če sam ne pokosiš, ti pokosijo javna podjetja in seveda računajo, kar se pa ne splača .... (nekatere)smeti sploh ni možno odnesti v javne zabojnike kot ob točno določenem času. Npr določen dan ob 18ih prpeljejo na določena mesta kontejnerje...ob 20ih jih odpeljejo. V tem času lahko oddaš. Metanje zraven zabojnikov kje kaznivo. V mestih se mi takšne stvari zdijo smiselne. Na podeželjih malo manj. Razlika je res v takšnih stvareh med mesti in podeželjem. In te prebivalci, lahko rečejo, da nimajo časa za neke druge stvari ob tem času, ker morajo kositi in odnašati smeti.