Košarka EP 2009

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Ampak naš nasprotnik bo lih Nemčija
grin1.gif

he, he, ti zloba
grims-1.gif

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
CRO-GER katastrofa od tekme, tako slabih Hrvatov že dolgo prvenstev nisem gledal, sem pa prepričan, da če jih nabašemo v četrtfinalu, znamo imet težave z njimi
bonk.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
nasploh tolk slabe košarke še ni bilo na prvenstvih.atraktivno in lepo za uč igra le španija in mi.dobro turki pustijo srce na igrišču ostalo je pa bolj bogo
bonk.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Citat:
Uporabnik shift pravi:
nasploh tolk slabe košarke še ni bilo na prvenstvih.atraktivno in lepo za uč igra le španija in mi.dobro turki pustijo srce na igrišču ostalo je pa bolj bogo
bonk.gif

Francozi igrajo zelo lepo.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
če je igra ki se vrti okoli enega igralca lepa pol je z evropsko košarko res nekaj narobe.če ohranimo nivo igre kot ga imamo se jaz bojim lahko edino turkov ker so edini ki bodo pustili srce na parketu.upam da v četrfinalu ne dobimo hrvatov ker ali mi userjemo proti njim ali pa oni proti nam to imamo nekako že tradicionalno

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Ni spet nujno, če zgubimo in Srbi tudi, mamo Ruse
smirk-1.gif

Sam bom jutri navijal za Litvo - Grkov ne maram, al pa alternativa, da zvečer stresemo Turke in potem Hrvatom dokažemo, kdo je gazda na Balkanu
evil.gif

Evo končne lestvice v skupini E

88045459.jpg

Jest pa ce popoldan za Francoze naviju. Šele po tej lestvici vidim, da bi bilo boljše, da bi zmagali Grki in bi lahko dobili Ruse, tako pa
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Citat:
Uporabnik shift pravi:
če je igra ki se vrti okoli enega igralca lepa pol je z evropsko košarko res nekaj narobe.

Če lahko en igralec poskrbi, da ekipa na prvenstvu v povprečju prejme najmanj košev, pol je z evropsko košarko nekaj narobe
smirk-1.gif
Lepih akcij in zabijanj s strani Francije pa tudi ni manjkalo.

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Evo, varianti sta po moje edino dve in sicer

82546749.jpg

- da Srbi zgubijo (dajmo Litva
cheer.gif
) in mi igramo proti Turkom 40 minut s Klobučarjem, Zdovcem, Kraljevičem, Macuro in Mahoričem ter zgubimo po podaljških in dobimo v četrtfinalu Ruse, ter jih raskantamo ali pa

- glede na zmago Srbov premagamo Turke in v četrtfinalu raskantamo Hrvate.

Tretjega scenarija pa si resnično najmanj želim - zmaga Srbov in Turkov, mi pa nabašemo Grke, Španci pa spet fino skozi pridejo z Rusi
bonk.gif
.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Če bo igra štimala tako kot je do zdaj je čist vseeno ali dobimo Grčijo, Rusijo ali Hrvaško... Če pa ne bo čist tko štimala je pa itak vsaka od teh reprezentanc dovolj kvalitetna da nas bo izločila, če bodo odigrali dobro igro. Ne glejte preveč kako so igrali do zdaj - četrtfinale je druga zgodba.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Če bomo prvi ali drugi, igramo četrfinale šele v petek, kar pomeni dan počitka več. Mislim, da zna to biti zelo pomembno, še posebi, če usposobijo še kakšnega izmed poškodovanih.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Izid tekme Srbija-Litva bo znan pred našo tekmo. Če Srbi (zelo verjetno) premagajo Litvo, slabši od 2. mesta ne moremo biti. Če Srbi izgubijo, bo treba pritisniti na vso moč in zmagati.
Možni nasprotniki glede na mesto v skupini: 1. - Hrvaška, petek, 2. Grčija, petek, 3. Rusija, četrtek

Podobne teme