Košarka EP 2009

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Poškodovana tud D.Lorbek in Slow car.
crazy1.gif
link

alkic1

Zelenc'
7. nov 2007
10
0
1
srbi so kr dobr igral. Sam v podalsku so pa tut use mim metal.. ni jim slo. Temule turkoglutu pa zgleda ne sede tale evropska igra.. tip je take kamne metu
smile-1.gif

Drgac pa Slovenija more bit top3 po predstavah sodec. Ce ne bojo bo to zame razocaranje
smile-1.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
glede na to, da smo že med 8
cheer.gif
kaj menite, je bolje da naletimo na Ruse al na Hrvate v četrtfinalu?
bi bilo skor bolj, da Hrvate po moje, ker Rusi igrajo vse bolje, čeprav znajo bit Hrvati nabrušeni k strela proti našim
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
cheer.gif
bi bilo skor bolj, da Hrvate po moje, ker Rusi igrajo vse bolje, čeprav znajo bit Hrvati nabrušeni k strela proti našim
grin1.gif

po mojem je bolj važno od nasprotnika to, da bomo imeli vsaj 5 igralcev, ki bojo lahko igrali, ker s štirimi bomo res težko zmagali
bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
cheer.gif
grin1.gif

po mojem je bolj važno od nasprotnika to, da bomo imeli vsaj 5 igralcev, ki bojo lahko igrali, ker s štirimi bomo res težko zmagali
bonk.gif

Sej je kul. Bo vsaj izgovor, zakaj smo izgubili v četrtfinalu.
grin1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

@Chao: v NBA se še kako igra obramba. Res so nekatere ekipe zelo napadalno razpoložene, a obramba, predvsem vplay-offu je ključ do naslova.

@Robbit: Grki so najverjetnešji nasprotnik v 1/4 finalu, razen če ne zmagajo proti Franciji - Rusi bodo verjetno premagali Makedonijo, torej bodo verjetno Grki 3. Vprašanje je, ali se nam proti Turčiji splača igrati na vso moč. Drugega mesta v skupini ne moremo več izgubiti, izgubimo pa lahko še kakšnega igralca in še dodatno utrudimo nosilce. 1/4-finale proti Grkom bi bilo kar pravo za maščevanje Španije 2007
hit.gif

Podaljški Turčija-Srbija: ne enim ne drugim žoga ni hotela v koš, živci so jim povsem popustili. Rezultat podaljška po 4 minutah in pol je bil 1-0
hysterical-1.gif

EDIT: 2. mesto lahko izgubimo, če Litva premaga Srbijo, Španija Poljsko, mi pa izgubimo proti Turkom.

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jaz mislim da gremo lepo v finale. Kogarkol dobimo ni pene ker sesujemo tko Grke, ruse ali hrvate. Včer smo zmagal brez Golemca in Dragiča ubistvu tak da mamo še fore...:D

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
jp, res je, če hočmo bit evropski prvaki bomo moral itak še 4 tekme zmagat, pol pa ni važno s kom igramo, naj bodo to Hrvati, Rusi, Grki, Francozi, Španci al pa Švedi . . .
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
cheer.gif
grin1.gif

bonk.gif

Sej je kul. Bo vsaj izgovor, zakaj smo izgubili v četrtfinalu.
grin1.gif

To ni samo izgovor. V četrtfinalu bomo po vsej verjetnosti brez Smodiša, Dragiča, Lorbka in Slokarja. Prištej k tem poškodbam še Benota in Vujačiča (čeprav njega sploh ne pogrešam)... pa je še ena tekma pred četrtfinalom. Še Lakovič naj se malo utrudi, pa smo v peezdi. Letos je pomoje prvič, ko se najmanj joka o poškodbah pa najboljše igra. Vsaka čast Zdovcu!

Podobne teme