Košarka EP 2009

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Pa to bo zlata
evil.gif

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Čestitke še z moje strani. Upam, da zmagamo Hrvate, čeprav se bojim, ker zdaj vsi vedo, da proti coni naši ne znajo igrat. Ni to samo od danes, to se je pokazalo že na nekaj tekmah.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Hrvati ne bodo upali cone forsirat, ker 1. je ne znajo kot Turki, 2. ker vedo, da mi zadanemo za tri.
grin1.gif

To bo tekma!
cheer.gif

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Evo, še dokaz, da ima Slovenija do zdaj najučinkovitejši napad in da ima lahko še veliko boljšo obrambo.
Jaz resnično upam, da sestavijo večino poškodovanih skupaj, da bodo lahko čimveč rotirali že v petek.

62304503.jpg

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.567
1.090
113
Titograd
Če bomo
smile-1.gif
glede na videno so Hrvati slabi, met zanič, obramba luknjasta, neke kvalitetne klopi nimajo, Vujčič je bil včasih super igračina pa je zdaj taka rupa da komaj verjamem da je to isti igralec ki je še 2 leti nazaj bil med top5 igralci v evropi. Če bodo naši imeli običajen dan bi moglo iti dokaj gladko skozi. Motivacija pa bo itak pri obeh v plafonu.

Nasplošno pa zanimivi pari.... Srbija- Rusija, poleg nas pa še sosedski derbija Španija- Francija in Grčija- Turčija...... 3 res hude tekme se obetajo
smile-1.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Super, da smo prvi v skupini. Mi gre pa pošteno naživce, ker so se včeri samo na trojke zanašal in jih forsirali.
Upam da se Nahbarju ne bo poznal un grd padec, pa da porihtamo Dragiæa, ker Lakoviæ sam ne bo zmogu.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik ajvanho pravi:
Čestitke še z moje strani. Upam, da zmagamo Hrvate, čeprav se bojim, ker zdaj vsi vedo, da proti coni naši ne znajo igrat. Ni to samo od danes, to se je pokazalo že na nekaj tekmah.

Fantje, preberite si komentar Marka Miliča v zvezi s to famozno cono. Turki so odigrali nekaj, kar Hrvati sigurno ne znajo. Tanjeviæ je pač precej boljši trener od Repeše. Hrvaško cono mi prebijemo brez težav. Edina možnost Hrvatov je, da našim zataji obramba in da se hkrati odpre vsem tistim hrvaškim "zvezdam", ki dosedaj niso še nič pokazale.

Moja napoved - naprej gredo Francozi, Srbi, Turki in Slovenci. Finale bo Turčija - Slovenija, kjer bomo spet imeli težave s cono.
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik ajvanho pravi:

Fantje, preberite si komentar Marka Miliča v zvezi s to famozno cono. Turki so odigrali nekaj, kar Hrvati sigurno ne znajo. Tanjeviæ je pač precej boljši trener od Repeše. Hrvaško cono mi prebijemo brez težav. Edina možnost Hrvatov je, da našim zataji obramba in da se hkrati odpre vsem tistim hrvaškim "zvezdam", ki dosedaj niso še nič pokazale.

Moja napoved - naprej gredo Francozi, Srbi, Turki in Slovenci. Finale bo Turčija - Slovenija, kjer bomo spet imeli težave s cono.
evil.gif

jaz pa sem pričakoval zmago španije, trenutno je +15, zmagat pa bi morali res tud naši in turki jutri, zato pa bo finale španija - slovenija...

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

kot sem rekel francozi niso mel za burek letos.en igralec pač ne more proti ekipi ki diha nič pa naj bo to sam MJ.
jebatga imel so lahke tekme kadar je šlo za nohte pa zmaga z 4 pikami.jutr se mal bojim da bi naši znal zgubit.še zmeraj smo ga vsrali v 4finalu pa sploh sedaj ko imamo hrvate ker eni pa drugi so ko igramo med seboj sposobni nemogoče
confused-1.gif

Podobne teme