Koroška deklica - je komu kaj jasno?

tony

Guru
23. jul 2007
9.801
1.575
113
Bravo za j**** za objavo tega. Pa saj to je menda vsakomur z malo pameti vse jasno...
smirk-1.gif

Preprosto je tako da se v našem pravosodnem sistemu zlorab otrok ni nikoli sistemsko zares hotelo raziskovati, in zato nihče takšnih postopkov ne zna zares voditi in pripeljati do (takšnega ali drugačnega) konca. Kar le še pripomore k enostavnejšemu pometanju pod preprogo.

Zanimivo, v ZDA se cel kup takšnih neumnosti "pristojnih" v preiskavi, kot jih vidiš v zgornjem tekstu, nikakor ne bi moglo zgoditi, ker so pri 300 milijonski populaciji takšnega sranja navajeni v velikih številkah. Pri nas pa se očitno lokalna psihologinja primera zlorabe otroka še lotiti ne zna (in noče?), ker bi ji kratil spanec. Krasno.
smirk-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sam eno vprašanje. V kaki jebeni državi živimo da ni nihče sposoben najt ene deklice?

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
sam eno vprašanje. V kaki jebeni državi živimo da ni nihče sposoben najt ene deklice?
V takšni, ki je že par let ne vodijo izvoljeni politiki, ampak ProPlus in kriminalisti z višjo šlosarsko izborazbo
redface-1.gif
Tudi tokrat naj bi drek mešal "glavni celjski kriminalist" Stanislav Brglez.
Tudi jaz ne verjamem, da bi deklico skrival Munc ali Markačeva, je enostavno preveč očitno.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

Jaz bi rekel, da mala ni v Sloveniji. Potem pa naše inštitucije nimajo pristojnosti.

problemout

Pripravnik
21. feb 2012
432
0
16
Glede nato, kako uspešne so te naše službe, me nebi presenetlo, da živi 100 m stran od policijske postaje.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

Jaz bi rekel, da mala ni v Sloveniji. Potem pa naše inštitucije nimajo pristojnosti.

Ima pa interpol....Nikjer na svetu ne more bit tako, da so vsi vpleteni doma in od njih ne morejo izvleči kje je punčka.....

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik problemout pravi:
Glede nato, kako uspešne so te naše službe, me nebi presenetlo, da živi 100 m stran od policijske postaje.

to pri nas ne bi bilo nič nenavadnega.
bonk.gif

jazjaz51

Pripravnik
29. feb 2012
336
0
16
med Brnkom in Mengšem
To kar je navedeno tukaj so samo ene blodnje in podtikanja - če ste-so bili tako prepričani v svoj prav zakaj niste takoj "zavarovali dokazov" ampak ste šele sedaj pametni.
Ostalih linkov nisem bral ker je že ta preveč zblojen da ne rečem prsten.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
No ja, Hvala Bogu, da so žabarje dobili prej preden so se umaknili v meglo in barje. Sedaj pa naj še najdejo punčko in jo vrnejo v objem matere. Aktiviste pa v arest in ključ od celice vreči v Ljubljanico.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Ma sej v bistvu stanje kot je sedaj ni tako slabo. Starši, tako oče kot mati sta oba zblojena, pa je za deklico najbrž še najbolje da je nekje pri tretji osebi. Tega stanja pa legalizirat ne morejo, ker je sodišče že odločilo.
Tko da je najbrž kar življensko, da se policaji ne trudijo preveč najti otroka.

B81

22. jul 2007
37.957
11.112
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
No ja, Hvala Bogu, da so žabarje dobili prej preden so se umaknili v meglo in barje. Sedaj pa naj še najdejo punčko in jo vrnejo v objem matere. Aktiviste pa v arest in ključ od celice vreči v Ljubljanico.

Bravo. Poglej linka in se zamisli...
bonk.gif

Link 1
Link 2

tony

Guru
23. jul 2007
9.801
1.575
113
Jezus kristus, ob takšnih starših in starih starših bo res še najbolje, če smrklja ni več živa...
rolleyes-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Tudi jaz ne verjamem, da bi deklico skrival Munc ali Markačeva, je enostavno preveč očitno.
Tud jest ne verjamem, da tadva skrivata deklico, je pa oče v zaporu sprevidel, da mu je njuno svetovanje škodilo.

Mi pa da mislit, da če je oče takole namočil Munca in Markačevo, vedoč da onadva ne skrivata deklice, potem je bil najbrž zmožen namočiti tudi dekličinega dedka in ga obtožiti pedofilije.

tony

Guru
23. jul 2007
9.801
1.575
113
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Jezus kristus, ob takšnih starših in starih starših bo res še najbolje, če smrklja ni več živa...
rolleyes-1.gif

As neumen
bonk.gif

-fotra so zaprli za 3 leta (v otrokovem življenju = skoraj večnost)
-mati ima resne težave (vidiš sliko)
-stare starše po fotrovi strani bodo tudi zaprli, verjetno do smrti (samo da jih organi pregona najdejo, ker je babica očitno s hčerko)
-ostanejo torej še... aja, stari straši po mamini strani, zaradi katerih se je vse sranje že začelo... (v rejo je ne bodo dali, če je že do zdaj niso, saj ima valda čisto OK, s poligrafom dokazano normalne sorodnike!)

Torej?
confused-1.gif

(Dobro, no, malo tudi ne mislim resno... Sheesh.
smile-1.gif
)

Nazadnje urejeno: