Kolega, ki je IT-jevec na FURS-u pravi, da bodo baje pripravili tekmovanje med zaposlenimi, kdo bo več s.p.-jev zjebal.
Lahko za vsak mesec posebej, za dva + 1, ali vse tri skupaj.
Ludnica je tole
Ne zavidam tistim ki poskušajo nam "laikom" to pojasnit, posredovat itd, ker verjamem da si vsak po svoje en del razlaga, ogromno vsebine in malo casa....
Sem pa ravnokar dobil info, nevem ali drži ali ne, ampak da tisti ki bodo prejeli te pomoči, da lahko skoraj zagotovo pričakujejo podrobne preglede s strani FURSa, torej ne vezano samo na to pomoč.
Ali je to res ali ne, ne vem.
Kaj tu pomeni 'zjebal'?Kolega, ki je IT-jevec na FURS-u pravi, da bodo baje pripravili tekmovanje med zaposlenimi, kdo bo več s.p.-jev zjebal.
nekdo je vprašal kej če firma ne da kriznega dodatka... pa sem mu povedal svoje mnenje... ne vem sicer kaj ti ni jasno,. ker je vse lepo napisanoKaj zdaj ti hoces povedat sploh?
Nabijem te nekam? Vse jasno?nekdo je vprašal kej če firma ne da kriznega dodatka... pa sem mu povedal svoje mnenje... ne vem sicer kaj ti ni jasno,. ker je vse lepo napisano
Kolega, ki je IT-jevec na FURS-u pravi, da bodo baje pripravili tekmovanje med zaposlenimi, kdo bo več s.p.-jev zjebal.
Nabijem te nekam? Vse jasno?
Ravno sem hotel napisat, to kar sta slišala tudi tvoja kolega. Logično bi bilo, da se za posamezen mesec lahko odda samo enkrat.Hahaha po oddaji 24ur sta me klicala ze dva kolega saj sta slisala on direktorja FURS-a da se vloga lahko odda samo enkrat