Sli so za dizlgejt tozbe...jaz bi se vprašal, kje so vis tisti milijoni oz. še rajši milijarde, ko je avto industrija pobirala smetano?
Reuters: Renault bo odpustil 400 ljudi v slovenskem Revozu
Francoski proizvajalec avtomobilov je za Reuters potrdil odpuščanja v Sloveniji. Ta so posledica korona krize in zmanjšanega povpraševanja. Revoz ima sicer dobrih tri tisoč zaposlenih, brez dela pa bo zdaj po prvih ocenah ostalo dobrih 400 ljudi.
Revoz bo delo nadaljeval v dveh izmenah, pred časom so napovedovali, da se tudi po koroni vračajo v treh izmenah, še spomni Reuters.
www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-renault-slovenia/renault-to-cut-400-jobs-at-its-slovenia-unit-idUSKBN22V210
opel malo morgen prilagajanju trga. cena je taka zato, ker ji bila - ko je šla v skladišče - taka!smeh, pred krizo sem geldal insignio polno oprmljeno aktere cena je bil apo rednem ceniku 42k€, takra so mi jo ponujali za 28k€ če jo vzamem iz zaloge, zanimivo še danes je ista cena
90% avto prodajalcev je itak nakladačev. Ko se zanimaš za kak avto, je 99% verjetnost, da ima od prodajalca žena/mama/ ali pa on (odvisno za koga se kupuje avto) sam točno ta avto, kupljen prejšnji teden in je vrhunsko.Bolj mi deluje kot BMW reklama.
Ma, nimaš tok gnarja. Maš pa pr men tolk pera, kolk ga neseš. Tolk da veš!...iščem en wheelset za bajk (brane_new ti maš s tem izkušnje a? )..
Saj kupci gredo v salon prostovoljno, noben prodajalec ne sili kupce v salon h kupovanju avtomobilov.Prodajalci so izkoristili in nategnili kupce.
Ha, Ha , Ha. Ta pa je dobra!Saj kupci gredo v salon prostovoljno, noben prodajalec ne sili kupce v salon h kupovanju avtomobilov.