Spet nekam v ekstrem.
Ja, sem šel v malce večje razlike zato da bi ti in tebi podobni tako morda lažje razumeli vso situacijo, ker zadeva res ni tako enostavna kot si nekateri predstavljate pa očitno po vseh obrazložitvah še vedno ne gre.
Spet nekam v ekstrem.
Daj mi realno ceno in taka naj bo za vse in taka naj bo v ceniku. Ce bo nizja cena, taka, za kolikor se avti dejansko prodajo ze v uradnem ceniku, se bo vec ljudi odlocilo za obisk salona. Naj se da realne cene in prepove popuste, jebojihpas
Hmmm... ...ne vem, mogoče se pa sem in tja le najde kakšna "naivčina", ki kupi avto po ceni na ceniku... ...oz. ga "osrečijo" npr s paketom prve pomoči.Meni se zdi zelo butasto, da so cene sploh take. Se cisto noben avto se ni prodal po uradnem ceniku. Vedno je cena nizja. Zakaj so potem cene tako visoko postavljene. Ja, da se prodaja popuste...ma koji kulac, jebess popuste, daj mi realno ceno in taka naj bo za vse in taka naj bo v ceniku. Ce bo nizja cena, taka, za kolikor se avti dejansko prodajo ze v uradnem ceniku, se bo vec ljudi odlocilo za obisk salona. Naj se da realne cene in prepove popuste, jebojihpas
Kot da imajo visoke cene vozil kakšen vpliv na profit zavarovalnice. Cena vozila je le eden od mnogih parametrov. Zato pa ni nič posebnega da kdo za Cliota plača več za kasko kot nekdo za 5x dražji avto.Hmmm... ...ne vem, mogoče se pa sem in tja le najde kakšna "naivčina", ki kupi avto po ceni na ceniku... ...oz. ga "osrečijo" npr s paketom prve pomoči.
Pa zavarovalnice se nad "vesoljskimi" cenami s cenikov tudi kaj preveč ne pritožujejo...
Sicer so ti napisali še marsikaj (predvsem to, da kaksne ne sklepaš le za blanik, ampak za cel avto), ampak od naštetega recimo vrata zoiher niso ista (sasm pleh ja, noter pa ne, ogledala tudi ne), luči niso enake, stekla tudi ne (temnjenje) ... Razlik je ogromno, stipi do enega mehanika, pa naj ti pokaže v katalogu rez. delov ...Spet nekam v ekstrem. Kaj ne znaš malo sklepati kaj sem želel povedat. Ja športni modeli imajo drugačne blatnike. 1.0 tsi in 2.0 tdi s full opcijami imata skoraj sigurno iste blatnike, vrata, stekla, luči, pokrov motor motorja,.....
Na žalost si izjema, ne pravilo. Slovenci kupujejo popuste. Ne samo pri avtih.Meni se zdi zelo butasto, da so cene sploh take. Se cisto noben avto se ni prodal po uradnem ceniku. Vedno je cena nizja. Zakaj so potem cene tako visoko postavljene. Ja, da se prodaja popuste...ma koji kulac, jebess popuste, daj mi realno ceno in taka naj bo za vse in taka naj bo v ceniku. Ce bo nizja cena, taka, za kolikor se avti dejansko prodajo ze v uradnem ceniku, se bo vec ljudi odlocilo za obisk salona. Naj se da realne cene in prepove popuste, jebojihpas
Med ceno kaska za novi avto in 20 let starega ni neke grozne razlike ...Kot nekdo za 5x drazji avto, 20 let star, si pozabu napisat. Ker potem pride ze mala skoda na avtu totalka in ti izplacajo tam en ficnik in to je to.
pa saj si v avtomobilizmu? Vrata kot rezrevni del so goli pleh. Notranjost vrat nima nič pri zmerni poškodbi pločevine, ker se ob zamenjavi vse nepoškodovano premontira na nova vrata. Pa kaj mislite, da tovarna preša vsaka vrata posebej za 1.0 tsi pa za 2.0 tdi. Eh pa kaj bi ta pametnim razlagal.Sicer so ti napisali še marsikaj (predvsem to, da kaksne ne sklepaš le za blanik, ampak za cel avto), ampak od naštetega recimo vrata zoiher niso ista (sasm pleh ja, noter pa ne, ogledala tudi ne), luči niso enake, stekla tudi ne (temnjenje) ... Razlik je ogromno, stipi do enega mehanika, pa naj ti pokaže v katalogu rez. delov ...
pa saj si v avtomobilizmu? Vrata kot rezrevni del so goli pleh. Notranjost vrat nima nič pri zmerni poškodbi pločevine, ker se ob zamenjavi vse nepoškodovano premontira na nova vrata. Pa kaj mislite, da tovarna preša vsaka vrata posebej za 1.0 tsi pa za 2.0 tdi. Eh pa kaj bi ta pametnim razlagal.