Korejci dohiteli evropske avte?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Hja no, sta EU Ford in USA Ford, z izjemo GT40 me USA Ford sploh ne zanima... V USA je kriza trenutno, EU pa dela dobro, saj jim ni drugega preostalo po krizi v prvi polovici 90ih...

O čem govoriš? Ford je eden največjih koncernov, in daleč od tega da bi jim šlo slabo!

In v US ni krize. Vsaj avtomobiljske ne. Še najmanj pa pri fordu. F150 je eden najbolj prodajanih
truck-ov, nevem kje sem zasledil, ampak neka statistika je bla, da če bi morali v ameriki voziti
samo eno znamko, bi to bil ford.

EU pa ne da dela dobro, ampak super. In lahko dela mercedes in bmw karkoli, ampak herija
po prodajanosti nebodo dohiteli nikol.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
No, za dinamično vožnjo to sigurno ne velja, ker naj bi bil focus takrat razred zase glede lege na cesti.

No meni pa komunikacija na volanu veliko pomei in Lantra je kot en čigumi, elantra je bila glede tega sicer izboljšana, ampak vseeno daleč za Focusom...

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Saj pravim da je Focus glede lege sigurno boljši, samo tale od sorodnika me ni prepričal glede ostalih stvari in ne bi menjal čeprav je bil Focus kar nekaj dražji.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Fordu ne gre preveč rožnato, saj prodajajo blagovne znamke, ki so pod njegovim okriljem.
rolleyes-1.gif

Aston Martin je že odprodan.
Jaguar je na spisku, da se proda.
Land Rover prav tako na spisku za odprodajo.
Za Volvo bo tudi kmalu znano kaj bodo z njim naredili.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Kaj je pa naenkrat z fordom narobe, da ga po kvaliteti ne bi moral primerjati z pravim nemcem?
bonk.gif

Ne ne, niti slučajno ni nič narobe, samo mož je napisal da je ford nemški.

jaz nisem tega nikjer napisal
wink-1.gif
dobro preberi...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Fordu ne gre preveč rožnato, saj prodajajo blagovne znamke, ki so pod njegovim okriljem.
rolleyes-1.gif

Aston Martin je že odprodan.
Jaguar je na spisku, da se proda.
Land Rover prav tako na spisku za odprodajo.
Za Volvo bo tudi kmalu znano kaj bodo z njim naredili.

Uradno.

Uradno se tudi adidas prodaja skoraj že 20 let.
smirk-1.gif

Eno je kaj povedo množici, drugo pa kaj se zares dogaja.

Kar se govori govori, je
smirk-1.gif

Daewoo je danes bil Daewoo, nasledn tedn pa že ševrolet...

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
najbolj kar mem oti pri korejcih je to, da so brez duse
smile-1.gif

Dušo imajo kvečemu kaki šelbiji, GT40, razne integralke, če vprasas dolgoletnega lastnika S-ov, ti
bo vsak rekel da stare S klase (91) več nebo zamenjal noben novi S, neglede na high-tech...

nikakor se nemorm strinjat
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Citat:

najbolj kar mem oti pri korejcih je to, da so brez duse
smile-1.gif

Dušo imajo kvečemu kaki šelbiji, GT40, razne integralke, če vprasas dolgoletnega lastnika S-ov, ti

bo vsak rekel da stare S klase (91) več nebo zamenjal noben novi S, neglede na high-tech...

nikakor se nemorm strinjat
smile-1.gif

Potem takem ma dušo za tebe vsak novi ki ima čez 200 konjev.

Al kaj da tvojemu avtu dušo?

Mojemu sanjskemu recimo, da dušo to, da se o njem govorijo legende, da ima kak pokalček na "zalogi",

je bil v tistem času isto kot danes neprecenljiv avto, katerega ni mogo imet vsak, zaradi katerega delajo

razne kopije na osnovi drugih avtov, ker si ga ljudje res želijo imet, pa si ga nemorejo kupit, ne zato ker je predrag, ampak zato ker jih enostavno ni za dobit...

Že to, da daš za kopijo po 45k$, pove o avtu dovolj.

Nazadnje urejeno:

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
ne, nism omenjal konjev tukaj
smile-1.gif

primer, zame je avto z duso recimo mini moris/copper, hrosc, twingoo, wrangler al pa fico. avto brez duse pa recimo yugo, clio, itd.

pa recimo brez duse kia, hyundai, toyota, lexus al pa z duso bmw, audi, porsche.

pa vem, da jih toyota pa lexus recimo v marsicem prekasata, sam sta mi enostavno brez duse. torej ce nimam kesa, kupm tist kar je najb ugodno, ce kupujem za 100.000 kupm neki kar mi je vsec, pa tut ce manj dobim za svoj denar
smile-1.gif

ce pa primerjamo bmw, audi, itd. z raznimi rolce-i, bentley-i, itd, pa se tut zgubi dusa, to se strinjam
smile-1.gif

ps. tipicen avto zame, brez duse, je bugatti. nasprotje pa mclaren f1
smile-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
yugo ima vec duse kot si lahk kdo misli...

on je bil pravi "partner" lepo si ga mogu prosit da je delal, malo si ga mogu crkljat:)

No, jaz sem ga brcal.
evil.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:

ne, nism omenjal konjev tukaj
smile-1.gif

primer, zame je avto z duso recimo mini moris/copper, hrosc, twingoo, wrangler al pa fico. avto brez duse pa recimo yugo, clio, itd.

pa recimo brez duse kia, hyundai, toyota, lexus al pa z duso bmw, audi, porsche.

pa vem, da jih toyota pa lexus recimo v marsicem prekasata, sam sta mi enostavno brez duse. torej ce nimam kesa, kupm tist kar je najb ugodno, ce kupujem za 100.000 kupm neki kar mi je vsec, pa tut ce manj dobim za svoj denar
smile-1.gif

ce pa primerjamo bmw, audi, itd. z raznimi rolce-i, bentley-i, itd, pa se tut zgubi dusa, to se strinjam
smile-1.gif

ps. tipicen avto zame, brez duse, je bugatti. nasprotje pa mclaren f1
smile-1.gif

Lahko bi povedal drugače... vsi avti, ki so ti ušeč imajo dušo, vsi ki ti niso, nimajo duše
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
ja, nism niti razmislu, ampak zdej vidm da mas ubistvu dokaj prav. mogoce iz napacne strani gledam na to.