Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pozdravljeni. Kje naj iščem ploščice in ostalo kopalniško opremo? Ok, vem za Baumax in Merkur, ampak razen tega. Rad bi šel še kam, kjer je veliko izbire in imajo mogoče tudi kakšne bolj posebne, zanimive ploščice. Rabim za opremo stanovanja, hvala.
Ti bo ploscice polagal keramicar ali sam? Ce ti bo keramicar potem si prvo njega izberes in on ima v kaksni svoji trgovini popust pa tam kupis. V the trgovinah pa imas izbire malo morje.
Njihov odnos je bil super, cene boljše napram ostalim trgovinam... Ploščice za po steni v kopalnici sem našel v eni drugi trgovini, vendar so mi jih na koncu vseeno dobavili tukaj... Za talne ploščice sem praktično pretaknil vse trgovine za najugodnejšo ponudbo (bil tudi v Gorici, kjer naj bi bile najcenejše), vendar sem tukaj dobil boljšo ponudbo... Jaz jih priporočam.
Se opravičujem za offtopic, ampak žal ne najdem med iskanjem, vem pa da je bilo na alterju:
Nekdo je kupoval kopalniško pohištvo preko spleta (iz Nemčije?), pa bi rad link do teme, oz. imena trgovin, ki so bile tam...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.