Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Sorry samo eni ste taki, ko fijakarski konji. Ne vidite ali nočete videt 5cm levo ne desno. Ne ti men da IOS ali WP DELA, ker sem jih preizkusil več kot si jih ti videl. Tudi android, KO ga enkrat nastaviš DELA. Ne boš verjel toda delajo tudi brez ne vem kakšnih nastavitev in nekega uber znanja. Res pa ga zaserjejo več ali manj uporabniki sami z brezvezno šaro, ki je sploh ne potrebujejo.
To ti je isto sranje kot AVTO. Treba se je malo ukvarjat z njim, ga redno servisirat in podobne zadeve. Saj to pa obvladaš kaj ne
Priporočam ti, da sedaj po toliko in toliko letih
Greva počasi: ko ga nastaviš dela? Crknil bom od smeha. Imel že kar nekaj Androidov in vsi po kakšnega pol leta začnejo štekat oz. se zadeva upočasni. Še najdlje je delal Samsung Galaxy Tab 2 10.1, ki je zdržal kakšno leto, potem se je pa začelo. Nato sem vrgel gor čisti Android CyanogenMod ali kaj že je bilo in je po 2 mesecih bilo isto. Trenutna Lenovo tablica, ki je bila ob nakupu nekje v srednjem razredu isti k... Toliko o tem, da dela, ko enkrat nastaviš. Pri WP nastaviš (razen pri 10-ki, ki zajeb...) in ti čez par let dela ENAKO, IDENTIČNO. WP7 sem imel 3 leta in ga imam še vedno za backup. Dela IDENTIČNO kot ob nastavitvi.
Sedaj greva pa na avte, ker mi jih mečeš pod nos: zakaj misliš, da vozim dolgočasno garo od avta in ne nekega svetlečega jajca, ki se bo kvaril na en mesec? Zato, ker delam redne servise in to je to. Ne da se mi vozit na izredne servise, ga zvečer božat, da bo zjutraj vžgal, ga vozit h kolegu, da ga bo prav nastavil, da ne bo crkoval, itd.
Kupim, si nastavim klimo, navigacijo, radio, itd. in vse kar je potem na 15.000 km naredim servis. Aja, jajc, pa še tankat moram in gume menjavat.
Torej, vesel sem, da si ti ekstremno zadovoljen z Androidom, ne vsiljuj pa ga nam, ki smo ekstremno nezadovoljni z Androidom. Morda smo čudaki, se pač ne druži z nami in bo vsem ok
. In če boš pozorno bral sestavek, ki si ga na začetku linkal in te je razkuril, boš tam videl, da sem NAMERNO napisal Z MOJEGA VIDIKA, torej moje osebno mnenje. Ti pa bruhaš in pizdiš čez vse, ki ne vidimo tvoje odličnosti Androida. In te čisto razumem, da ti vidiš v nastavljanju užitek in ne vem kaj še vse, no jaz pa v tem vidim samo obremenitev in čisto izgubo časa.
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
To je mene vedno zanimalo kaj pravzaprav je »power user«...Kaj dejansko dela s telefonom, da se uvrsti kot power user....
Malo hudomušnosti
.
Odgovor je enostaven. Pri IOS in WP je to tisti, ki poleg klicev, SMS-ov in mailov uporablja še FB, Twitter in Instagram, pri Androidu pa tisti, ki si ga zna sam nastavit in h kateremu hodijo kolegi po nasvete, kako ga nastavit.