Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Moj komentar se je nanašal striktno samo na obliko
. Drži, 650-ka je počasnejša...
In ja, plastika je normalna, ampak ko imaš pa enkrat druge telefone zraven, pa vidiš, kako neprimerna je za flagship. To je bil moj celoten komentar. Sam imam sicer v gumijastem ovitku, tako da je niti ne vidim, ampak še vedno je dejstvo, da to ni plastika za flagship.
Zakaj bi moral biti flagship iz nekega posebnega materiala? Jaz sem bil vedno mnenja, da se za pojmom "flagship" skriva predvsem to, kaj tak telefon zmore oz. kaj skriva v drobovju... Ker oblikovno danes nekaj naredit, ni noben problem... ampak kaj ti nuca lepo ohisje, ce ga imas potem predvsem zato, da ga lahko pokazes drugim
...
Itak pa je material skoraj nepomeben, ker vecina uproabnikov potem telefon zapakira v neka dodatna ohisja, ovitke, torbice, lepi cez neke folije, stekla in kaj jaz vem kaj se vse ... Bolj je vazno, kaj se skriva pod tisto chipshit plastiko ...
Konec koncev poglej recimo druge flagshipe... nekateri so kovinski, stekleni... nekateri pa tudi ne... Recimo konkretno LG G6 se meni osebno zdi precej plastik fantastik... stane pa se enkrat vec kot recimo 950ka ... OK... 950ka je poceni zaradi znanih razlogov (end of life za Microsoft Lumia telefone oz. razprodaja zalog)...
Aja... mene recimo pri vecini Lumii bolj moti samo odpiranje aparata, da lahko potem vstavis SIM kartico ali pomnilnisko kartico.. Kot prvo najprej moras najti, kako se sploh odpre ... potem moras pa se imeti dobre nohte, da zadevo odpres in upas, da ne bos vsega polomil... Sicer zaenkrat se nisem nic polomil... ampak obcutek pri obpiranju pa ni fajn
... Pa je tak nacin pri verjetno vseh Lumiah... oz. vsaj pri tistih, ki se jih spomnem (Prej ze Nokiine in potem tudi tiste, ki jih je krasil Microsoftov logotip >> 800, 900, 620, 525, 530, 650, 950,...)