Jeseni prestavimo na UTC+1 oz CET (standard time) in pustimo pa bo zadeva rešena.
Saj ti piše: objave ne odobravam.Samo Svoj: kaj pa je tebe zmotilo?

To je sicer res ampak na to bolj vpliva 8urni delavnik, ki ti pobere ves čas in energijo. 6ur dnevno bi bilo več, kot dovolj. So bili pa nekoč kapitalisti še hujši, delalo se je po 12ur vsak dan, če je delavcem pred 100 leti uspo si izboriti 8 ur in proste vikende ni hudič, da bi danes že zdavnaj morali biti na 6urah.Cilj novodobnih kapitalistov je da ti zjebejo prosti čas in ne da ti ga omogočijo in olepšajo. In da najbolj produktivni (svetli) del dneva preživiš na šihtu in ne doma ali pri svojih hobijih.
Ima pa vrednost, ali se stemni ob osmih namesto ob devetih zvečer.Ker neke hude vrednosti to, da se poleti dan začne že ob treh zjutraj namesto ob štirih, pri nas žal nima.
Se je pred 40-timi leti na zahodu že govorilo o 6-urnem delavniku, ali pa še petki fraj, pa se je potem konkurenčni sistem na vzhodu zrušil, pa ni bilo nič od tega.To je sicer res ampak na to bolj vpliva 8urni delavnik, ki ti pobere ves čas in energijo. 6ur dnevno bi bilo več, kot dovolj. So bili pa nekoč kapitalisti še hujši, delalo se je po 12ur vsak dan, če je delavcem pred 100 leti uspo si izboriti 8 ur in proste vikende ni hudič, da bi danes že zdavnaj morali biti na 6urah.
Odvisno ali živiš za to da delaš, ali da delaš zato, da živiš.Meni je slednje bližje in popoldne mi vsaka ura svetlobe pride prav. Če si pa cel dan v nekem poslu, je oa itak čist vseen, koliko sonca ujameš. Te obsvetijo evri potem.To, da delaš od 6-14 ni nobene razlike ali prednost. Osebno zame je tako zgodaj začeti z delom celo popolnoma nesprejemljivo. Osem ur je pa še vedno osem ur, ni važno kdaj v dnevu.
Odvisno ali živiš za to da delaš, ali da delaš zato, da živiš.Meni je slednje bližje in popoldne mi vsaka ura svetlobe pride prav. Če si pa cel dan v nekem poslu, je oa itak čist vseen, koliko sonca ujameš. Te obsvetijo evri potem.