Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Ares to bi se popolnoma strinjala s tabo. Če mene vprašaš, se zaradi tega zakon zdravstvena blagajna ne bo nič manj praznila, prav tako bo folk kadil, pač na drugih mestih. Če bo "sreča", bo fotr rajš doma pržgal in spil tisti kafe ter tako svojim otrokom ustvaril "idealno" klimo
ampak v bistvu ni govora o tem tukaj.
Mah fotr bo kadil doma popolnoma neodvisno od zakona. Jaz bi se na vašem mestu sprijaznila in to vzela kot pomoč pri prenehanju kajenja. Meni je bilo ful težko nehat, dokler nisem dobila tipa nekadilca. Pol sem pa videla, kako je bilo po sexu ven hodit kadit.
No seveda sem po pol leta zmrzovanja ob cigaretu tudi jaz nehala kaditi in kmalu bo tri leta odkar ne kadim. Pa moram reči, da sem bila zelo strastna kadilka. Priznam pa, da če bi še vedno kadila, bi se popolnoma strinjala z vami, tako pa sedaj vidim stvari tudi z druge strani.
Čeprav pa moram priznati, da tudi v času najbolj strastnega kajenja nisem dobro prenašala zakajenih prostorov (če kadiš ali ne, še vseeno smrdiš, oči pa te ravno tako pečejo), veliko lepše si je bilo prižgati cigaret ob kavi zunaj na zraku ali balkonu. Drugače pa me ne bi nič motilo, če ne bi bila večina lokalov v katere zahajam s pretežno nekadilskimi kolegi glede kajenja popolnoma neurejenih.