Citat:
Uporabnik Fancy_Boy pravi:
Na kratko bom opisal zadevo... Imel sem punco 2 leti, sedaj sva sla narazen. Imam prijateljico, ki jo poznam cca 4 leta in je vedela o meni in moji punci praktično vse. Vedno sva se o vsem tem pogovarjala. Sedaj se je zgodilo naslednje. S punco sva koncala in sva se s to prijateljico zacela "druzit". Kaksna pijaca pri meni oz njej zvecer, se slisiva vsake toliko, pristaneva tudi v postelji, gledava filme, stiskava,... Tudi ona je imela ze par zvez, sedaj je samska. Jasno mi je dala povedati, da ne zeli fanta, da zeli da uziva in da spoznava nove ljudi in da se naj jaz ne zaljubim. Zgodilo se je ravno slednje. Imam občutek da se pocasi zaljubljam... Fajn se imava skupaj, za to kar je med nama ne ve nihče. Ne vem kaj naj sedaj storim.
Life's a crazy ride...
Še odgovor prvemu nesrečnežu:
Da si imel prijateljico, ki je o tebi in tvoji vedela praktično vse, kaže na to, da ti je že takrat pomenila več kot tvoja punca. Verjetno nisi tudi obratno punci razlagal vse o prijateljici, ali?
Glede na povedano - zaljubljanje je rešitev v teoriji preprosta, zaključi spolno občevanje s prijateljico, razloži ji, da si pregloboko zabredel in da imejta samo običajen prijateljski odnos, ker se zaljubljaš, ker enkrat bo konec (itak "spoznava" ljudi), pa boš samo še bolj trpel.
V praksi pa jo boš žgal do konca, dokler ti bo dovolila (našla drugega za svoj vrtiček) in ji iz roke jedel, pol pa te bo bolelo, udarilo ti bo tudi na samozavest, počutil se boš izigranega, zavrženega, ipd.
Če pa se seveda kresata tudi, ko je tebi zato, pa OK. Se pač mentalno nastavi, da imaš brezplačno porivanje, pa še sam išči druge.
Tak odnos namreč lahko laufa samo, če sta oba čustveno nevpletena. Ženska očitno je, saj ti je sama rekla, da je to prehodno ker išče pravega.
V bistvu si ji ljubček.