Vem, da je v napisanem nekaj sarkazma, ampak me vseeno zanima, če je tudi kanček resnice?Konec koncev smo mi vdrli v njihov ekosistem
Vem, da je v napisanem nekaj sarkazma, ampak me vseeno zanima, če je tudi kanček resnice?Konec koncev smo mi vdrli v njihov ekosistem
Za resnico ne vem, za sarkazem sem siguren.Vem, da je v napisanem nekaj sarkazma, ampak me vseeno zanima, če je tudi kanček resnice?![]()
A je to kaj drugače kot Raid za v vtičnico, samo da dela na baterije? Resno sprašujem, ker mi ni jasno a je kakšen drug princip, al je pač ista fora, sam "mobilno".drgac za zuni thermacell dela tko k je treba. Przges, in cez deset min nobenga komarja okol. https://www.thermacell.com/
Piretrin je kar insekticid in ne repelent. Za ostale pa na pamet ne vem.
Sleči se pred njimi pa bodo od smeha pocrkal.Se moram v kako vegansko FB grupo vključit, pa jih vprašat kako na nežen način odgnati komarje.. oni imajo zagotovo rešitev..
tabla z prečtranim komarjem zadostujeSe moram v kako vegansko FB grupo vključit, pa jih vprašat kako na nežen način odgnati komarje.. oni imajo zagotovo rešitev..
A komarji bodo pocrkal od smeha. Al vegani?Sleči se pred njimi pa bodo od smeha pocrkal.
a opanke pa beli zokni?A komarji bodo pocrkal od smeha. Al vegani?
Dovolj da pridem v kratkih hlačah, marsikomu se usta zaprejo in pogled ustavi tam dol![]()
Thermacell ma alethrin in je namenjen za uporabo zunaj (primarno za lov, ribolov in kampiranje). Raid zuni ne nardi nic, tole pa. https://www.dallasnews.com/business...-those-pesky-mosquitoes-away-the-natural-way/A je to kaj drugače kot Raid za v vtičnico, samo da dela na baterije? Resno sprašujem, ker mi ni jasno a je kakšen drug princip, al je pač ista fora, sam "mobilno".
Drugač loparček rulez.
Ti že veš kje se ti je ustavila opanke pa beli zokni?![]()
Je oboje.Piretrin je kar insekticid in ne repelent. Za ostale pa na pamet ne vem.
Kateri točno?Jst sm v lokostrelski trgovini nabavu. Edin kar je smota, je da v eu ni teh na baterije.
Bilj unim k so sami babeKomarji ne pikajo ... komarke pijejo kri ... nekako tako ko tečne babe, ki pijejo kri dolgo poročenim![]()