Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Da odpremo na novo kot se zagre.
Jaz danes krstil letošnjo sezono s prvimi 45 km. Sem se nadejal že prej a žal zdravje ni bilo za. Zdaj pa menda vreme ne bo
Jaz pa sem pa letos krstno vožnjo opravil že 30.marca (ponavadi najmanj mesec kasneje!)
Zadnjih 10 let redno vozim 3 različne, pretežno asfaltne ture, odvisno od časa in pripravljenosti (občasno pa tudi kaj drugega in če je le možno vsaj enkrat na leto krog (Kr. Gora, Vršič, Mangart, Trbiž, Kr. Gora):
- Šiška - Šujica - Katarina
- Šiška - Šujica - Polhov Gradec - Zalog
- Šiška - Šujica - Polhov Gradec - Zalog - Črni Vrh
Vseh teh 10 let sem vozil MTBje, letos pa sem presedlal na Cyclocross-Gravel bike:
http://www.chainreactioncycles.com/si/en/fuji-sportif-1-3-d-road-bike-2015/rp-prod149505
in ne morem prehvalit. Še vedno lahko vozim po makadamu, obenem pa na asfaltu ni kaj dosti počasnejše kot cesta specialka (imam enega /sicer malce/ starejšega Bianchija za primerjavo).
Letos sem naredil že tri vožnje in že na prvi s tem kolesom na Stravi podrl vse svoje PR in to kljub temu, da na kolesu nisem bil kar pol leta, res pa sem prav vsak dan psa "gnal" (no ja, bolj on mene) po Rožniku in to najmanj uro in pol.
Za danes in jutri ravno na "moji" trasi napovedujejo dež, ampak v četrtek pa po službi na Črni Vrh.
Nazadnje urejeno: