Kolkokrat pozimi perete?

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Si pač še eden, ki ni nikoli imel avta v garaži.
evil.gif

Jaz imam garažo zadnje 3 mesece. Doma in v službi. Zdej vidim kaj sem zamujal zadnjih 12 let od kar vozim....

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:Ti verjetno še nisi šel v mrzlo sneženo jutro z avtom iz garaže? ...
467716-post_slo.gif
Graža se mi zdi največje razkošje, ki ga imam pri hiši. Sedeš zjutraj v avto in šele čez 30-40 km se zavem kakšno je vreme zunaj, ko moram iti 10 m po "odprtem" do delovnega mesta.
Se je ob obisku med hudim nalivom že zgodilo, da je šel najprej en z avtom v garažo in potnike spravil ven, potem pa se umaknil in še drug avto not. Ni fino vlačiti otrok s sedežev, vmes pa ti vliva po hrbtu. Še če si na TI z dežnikom, si težko kolikor toliko suh ob malo močnejšem nalivu ob vstopanju/izstopanju.
Aja, zimsko pranje pa pač ob priliki, ko ima smisel, da ne bo takoj zamrznilo in da so ceste suhe.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ksz...

Lansko leto ga prakticno celo zimo nisem opral. Rezultat? Eno popoldne sem ga glancals plastelinom, da sem spravil ves zapacan drek in leteco rjo dol. Letos pa gre v pralnico, ko je napoved, da bo dan, dva brez padavin.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Zdaj smo pa že totalno off; zakaj jih ne bi uporabljal? Vedno se ti tudi ne da dajat avta v garažo, v bližnjo trgovino ali gostilno se gre peš, pa še obiski so.

Sicer pa, pri 170m2 "kleti" komod "pogrešam" prostor za garažo.
evil.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
820
113
Imet avto v garaži je res dobro. Poleti je hladen (čeprav je dovolj že dober nadstrešek), pozimi pa ni leden. Sam v hiši nikoli ne bi delal garaže ali celo dveh, ker se mi zdi, da avto res ne potrebuje 15+ stopinj pa škoda je denarja, da boš imel 30m2 v hiši namenjeno garaži. Garaža posebej, ki ni ogrevana ali pa nadstrešek. Sicer webasta nisem še mel, ampak kombinacija s nadstreškom je pomoje kr cenovno ugodna.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Meni ga kar dež pere ,sicer si pa redno očistim stekla in vzvratna ogledala.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz imam garazo v prizidku... in v garazi ni nobenega grelca, radiatorja ... nic... Notri je pozimi tam nekje med 7 in 10 stopinj (odvisno, kaksen mraz je zunaj in koliko se odpira ... Je pa v garazi poleg avta se cel kup drugih zadev... med drugim pozimi notri prezimijo tudi roze... pa bicikli, razna orodja... skratka...garaza ni zgolj "hisa" za avto ...
grims-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Vse to je res lušno, ne vem zate sicer, ampak meni dol visi za te neumnosti. Tako ali tako se oblečem za ven, ne za garažo. Tudi drgnit ni problem, cik cak pa je narejeno. Nisem pač baba, ki se boji snega in leda bolj kot leva.

Jaz ne vozim nikoli z bundo in v rokavicah... Tudi ce je avto zunaj, dam bundo dol, preden se vsedem za volan... Debelo oblecen si lahko precej okoren pri voznji
smile-1.gif
...

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Vse to je res lušno, ne vem zate sicer, ampak meni dol visi za te neumnosti. Tako ali tako se oblečem za ven, ne za garažo. Tudi drgnit ni problem, cik cak pa je narejeno. Nisem pač baba, ki se boji snega in leda bolj kot leva.

Jaz ne vozim nikoli z bundo in v rokavicah... Tudi ce je avto zunaj, dam bundo dol, preden se vsedem za volan... Debelo oblecen si lahko precej okoren pri voznji
smile-1.gif
...

A ti si potem eden izmed tistih polizancev ,ki se že zjutraj pri minus 10 razkazujejo v belih srajcah s kravato ,ko se peljejo proti službi.
evil.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Jaz iz garaze nimam prehoda direkt v hiso
smile-1.gif
...

He, he, verjetno imaš to ene sorte vinsko klet, če kar naprej hodiš ven skoznjo
hysterical-1.gif
......poznam situacijo;
tudi moj najdražji jo občasno uporablja za beg na svobodo, da se mi pač izogne.....
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
perem občasno, če je plus zunaj, če je minus potem nič, nič pogosteje kot poleti

glede garaže - mi jo imamo za 2 avta, pa gume, pa neke omare, pa kako orodje, itd.

v LJ imam nadstrešek, je že to super zadeva, samo vseeno ga ni čez garažo, ko se vsedeš v -10°C avto 10 minut za tem, ko si vstal iz postelje te pa mine do življenja

sad

Guru
24. avg 2007
21.171
9.808
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
S čem prešpricaš? Jaz bi tudi spomladi zaščiti podvozje, ker bogve kdaj je bilo nazadnje (če sploh
tongue-1.gif
).
Te moram razočarat: z vodo in wap-om, toliko da sperem vso tisto sranje dol.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
v LJ imam nadstrešek, je že to super zadeva, samo vseeno ga ni čez garažo, ko se vsedeš v -10°C avto 10 minut za tem, ko si vstal iz postelje te pa mine do življenja
Mene pa prav lepo zbudi. Čeprav 10 minut je pa malo hitro, a ne?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Mene pa prav lepo zbudi. Čeprav 10 minut je pa malo hitro, a ne?

hja, kadar se ne stuširam zjutraj je kar dost, 2 min da si umijem zobe, par minutk da si umijem obraz in ostale stvari uredim, se oblečem in ven skoz vrata. Ne jem zjutraj, pa se kar pozna

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
jaz ga pozimi operem ko je tako vsran da me je strah za kljuko prijet da si rok ne umazem, drugace pa to splahovanje nima prav nobenega ucinka ker tam kjer avto rjavi ponavadi ne operes niti v pralnici z pranjem podvozja, kasele z slaufom