Kolko ma študent dovolj na teden?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.157
-8.771
113
Med pavziranjem itak ne moreš delati preko študenta. No, vsaj po zakonu ne.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Se pa vpišeš na visokošolski zavod, srednjo frizerko šolo,... kar te stane cca. 80€ in lahko naprej veselo delaš preko ŠS, šole pa niti od zunaj še vidu nisi (primer vpisa v sš v kopru, kjer se vse uredi po pošti). Po zakonu.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Ko bo uporabnik nekaj časa samo bral, bo spoznal, da je Alter dober! forum, lahko bi rekel, da od splošnih daleč najboljši. Ko pa bo enkrat postavil idiotsko vprašanje ali trditev, se bo pa po njemu usulo - ker forum pač obsega tudi inteligentne ljudi, ki znajo misliti in na določeno neumnost odgovoriti v vprašanju primernem tonu. Če bi rad, da se s tebo vsi strinjajo, greš pač na forum, kjer sodelujejo podobno misleči. Na Alterju tega ni. Vsak misli s svojo glavo in vsak ima svoj prav. In zaradi tega jaz Alter uvrščam na Top 1. mesto v slovenskem kibernetskem prostoru. Upam tudi, da bo z leti Alter tak tudi ostal in ga ne bodo preplavili copatarji. metroseksualci, falirani študentje in podobna golazen, da bodo vsi v en rog pihali in jamrali, kako slabo jim gre in kakšna zafukana država smo, ker študentki nimajo vsega zastonj (poleg študija, ki je že zdaj, še prevoze na faks in žurke, pijačo, mamila, olagume itd).
Kar se tiče stroškov fotokopiranja, bi rekel, da so posledica lenuštva: če kopiraš zapiske, si len ali pa preveč zabit, ker ne delaš svojih. Če kopiraš skripte, si lopov, ker skripte so avtorsko delo profesorjev in so za plačat. Lahko jih pa na roko prepišeš in ti garntiram, da ne boš niti ene besede iz na roko prepisanih in prerisanih skript pozabil. Je pa res, da to vzame čas, ki ga potem zmanjka za žuriranje in pijančevanje.
Capl ima popolnoma prav ko trdi, da je sistem študija preveč študentkom prijazen. Zaostriti do konca in zahtevati vračilo stroškov v primeru neuspešno opravljenega študija. Ponavljanje letnika največ 1x v karieri, menjava faksa največ 1x v karieri in od obeh dogodkov naprej lastno financiranje študija do dokončanja tiste faze, kjer se je zalomilo. V nasprotnem povrnitev celotnih stroškov.
Študent je zato, da študira in se nauči čimveč v predvidenem roku, ne pa, da mlati pare prek študenta, odžira delo delavcem in se šlepa na račun družbe in davkoplačevalcev, katere bo po končanem študiju zažiral še naprej v kaki brezvezni službi v javni upravi.

@Kloshar: Ti ne boš nikoli Čeferin, boš pa lahko mogoče en nesposoben državni tožilec, kateremu bo prej omenjeni Čeferin sesuval obtožbe kot po tekočem traku. Ko bodo enkrat državni pravniki plačani po uæinku, boš pa spet zažiral svoja starša. Najprej sta ti omogočila študij, ti častila vse od A-Ž, na stara leta bosta pa še doplačevala, ker njun sfaliran sinko ni sposoben dobit enega primera in ne zasluži niti za slan krop.
aplauz.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ne gre za to, ali lahko delaš med pavziranjem, ali ne. Gre za to, da pavzirati sploh ne moreš.
Itak sem pa proti delu prek študenta, ker študent naj študira, delajo naj pa delavci. In država naj omogoči, da študent lahko študira. Delal bo pa potem, ko bo s študijem opravil.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.157
-8.771
113
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Se pa vpišeš na visokošolski zavod, srednjo frizerko šolo,... kar te stane cca. 80€ in lahko naprej veselo delaš preko ŠS, šole pa niti od zunaj še vidu nisi (primer vpisa v sš v kopru, kjer se vse uredi po pošti). Po zakonu.
No, samo to je pa čisto druga zadeva.
kaj češ, dokler tega ne omejijo, bo tako

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
@Kloshar: Ti ne boš nikoli Čeferin, boš pa lahko mogoče en nesposoben državni tožilec, kateremu bo prej omenjeni Čeferin sesuval obtožbe kot po tekočem traku. Ko bodo enkrat državni pravniki plačani po uæinku, boš pa spet zažiral svoja starša. Najprej sta ti omogočila študij, ti častila vse od A-Ž, na stara leta bosta pa še doplačevala, ker njun sfaliran sinko ni sposoben dobit enega primera in ne zasluži niti za slan krop.

Sicer ne vem, s čim sem si to zaslužil, ali dobro ... K sreči so špekulacije o tem, kaj bom in kaj ne bom zate tako pomembne, kot špekulacije, kdo bo zmagovalec svetovnega prvenstva v fuzbalu 2030, ker boš takrat že v krtovi deželi. Tako da si ne beli preveč glave s tem, bom pa vzel to kot dobronameren nasvet, da bi me rad malo motiviral. Državni tožilec mimogrede sploh ni slaba služba, dvomim, da si kdaj v življenju prišel tako visoko.

Citat:
ker forum pač obsega tudi inteligentne ljudi, ki znajo misliti in na določeno neumnost odgovoriti v vprašanju primernem tonu.

A nase si mislil? Hehe, optimist, koliko kvalitetnih tem si pa sploh odprl?

En problem bi izpostavil na tem mestu. Ni tak problem v študentih in njihovem dolgotrajnem študiju, večji problem so faliranci, mladi, dela sposobni ljudje, ki so na tem svetu samo zato, da mešajo luft in se zažirajo v družbo. Takih je pri nas več, kot si mislite. Mene je dejansko strah, kako bomo sposobni funkcionirati kot družba, ker je ogromno ene golazni, ki živijo pri starših, vlečejo socialo, ne delajo ama ništa, se povrhu vsega še drogirajo, posredno kradejo državo ... Kako bomo lahko tisti, ki bomo poskušali nekaj prispevati k družbenemu razvoju, podpirali upokojence, naše starše, ki so zgradili, kar imamo, hkrati pa še otroke in vse falirance, ki niso sposobni nobenega dela? Res, poznam cel kup takih primerkov, kolega jim pravi kar "youtube generacija", ker so hkrati polni predsodkov, teorij zarot in ostalih neumnosti. Verjamem, da je nekomu to težko razumeti in bo raje jebal mene, ki sem recimo en letnik ponavljal, kot pa takšne izcedke, ki prav rušijo družbeno atmosfero.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:

636-klosha.png

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:

A) Sicer ne vem, s čim sem si to zaslužil, ali dobro ... K sreči so špekulacije o tem, kaj bom in kaj ne bom zate tako pomembne, kot špekulacije, kdo bo zmagovalec svetovnega prvenstva v fuzbalu 2030, ker boš takrat že v krtovi deželi. Tako da si ne beli preveč glave s tem, bom pa vzel to kot dobronameren nasvet, da bi me rad malo motiviral. Državni tožilec mimogrede sploh ni slaba služba, dvomim, da si kdaj v življenju prišel tako visoko.

Citat:
ker forum pač obsega tudi inteligentne ljudi, ki znajo misliti in na določeno neumnost odgovoriti v vprašanju primernem tonu.

B) A nase si mislil? Hehe, optimist, koliko kvalitetnih tem si pa sploh odprl?

C) En problem bi izpostavil na tem mestu. Ni tak problem v študentih in njihovem dolgotrajnem študiju, večji problem so faliranci, mladi, dela sposobni ljudje, ki so na tem svetu samo zato, da mešajo luft in se zažirajo v družbo. Takih je pri nas več, kot si mislite. Mene je dejansko strah, kako bomo sposobni funkcionirati kot družba, ker je ogromno ene golazni, ki živijo pri starših, vlečejo socialo, ne delajo ama ništa, se povrhu vsega še drogirajo, posredno kradejo državo ... Kako bomo lahko tisti, ki bomo poskušali nekaj prispevati k družbenemu razvoju, podpirali upokojence, naše starše, ki so zgradili, kar imamo, hkrati pa še otroke in vse falirance, ki niso sposobni nobenega dela? Res, poznam cel kup takih primerkov, kolega jim pravi kar "youtube generacija", ker so hkrati polni predsodkov, teorij zarot in ostalih neumnosti. Verjamem, da je nekomu to težko razumeti in bo raje jebal mene, ki sem recimo en letnik ponavljal, kot pa takšne izcedke, ki prav rušijo družbeno atmosfero.

A) S čim si si to zaslužil? Dej si mal poglej svoje teme ali svoje odgovore na teme souprabnikov. In ja, vzemi to kot dobronameren nasvet, ne drkarijo.
B) Koliko kvalitetnih tem sem odprl? Kaj pa vem... če se eno, sem jih več od tebe.
grin1.gif

C) tu se strinjam in na take je v bistvu letel moj predprejšnji post.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ti tekom tedna dostavim na dom novejše slikce, da bo malo več drk materiala. Računaj enkrat v nočnih urah. Pa malcomovega psa boš imel priložnost spoznati ...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ti tekom tedna dostavim na dom novejše slikce, da bo malo več drk materiala. Računaj enkrat v nočnih urah. Pa malcomovega psa boš imel priložnost spoznati ...
hysterical-1.gif

Evo ti ga na, bodoči državni tožilec se bo poslužil posebnih metod in sredstev
hysterical-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kakšnih posebnih metod in sredstev? Vidiš, da je model zaljubljen vame. Če si on lahko vzame tolko časa s temi slikami, sem si tudi jaz lahko vzel čas in si zrihtal njegov naslov, da mu malo olajšam delo. Malcomovega psa si pa itak vsak želi spoznati, ker je cuker.
grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.656
1.155
113
Titograd
Dragi študenti, preselite se v Kolizej, imejte oblečena oblačila starejšega brata, pijte mamino turško kavo ter jejte suhi kruh, pišite z gosjim peresom na pergament in hodite peš ali s kolesom, tako boste zadostili pričakovanjem državljanov. Ampak da ne bo gosje pero predrago ali pa morda kolo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
En problem bi izpostavil na tem mestu. Ni tak problem v študentih in njihovem dolgotrajnem študiju, večji problem so faliranci, mladi, dela sposobni ljudje, ki so na tem svetu samo zato, da mešajo luft in se zažirajo v družbo. Takih je pri nas več, kot si mislite. Mene je dejansko strah, kako bomo sposobni funkcionirati kot družba, ker je ogromno ene golazni, ki živijo pri starših, vlečejo socialo, ne delajo ama ništa, se povrhu vsega še drogirajo, posredno kradejo državo ... Kako bomo lahko tisti, ki bomo poskušali nekaj prispevati k družbenemu razvoju, podpirali upokojence, naše starše, ki so zgradili, kar imamo, hkrati pa še otroke in vse falirance, ki niso sposobni nobenega dela? Res, poznam cel kup takih primerkov, kolega jim pravi kar "youtube generacija", ker so hkrati polni predsodkov, teorij zarot in ostalih neumnosti. Verjamem, da je nekomu to težko razumeti in bo raje jebal mene, ki sem recimo en letnik ponavljal, kot pa takšne izcedke, ki prav rušijo družbeno atmosfero.
No , sj tole maš pa čist prau ,
zmaga.gif

...čeglih js nisem ravno youtube generacija ,pa sem vseeno poln predsodkov in teorij zarot
hysterical-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Dragi študenti, preselite se v Kolizej, imejte oblečena oblačila starejšega brata, pijte mamino turško kavo ter jejte suhi kruh, pišite z gosjim peresom na pergament in hodite peš ali s kolesom, tako boste zadostili pričakovanjem državljanov. Ampak da ne bo gosje pero predrago ali pa morda kolo.
Če turško kavo črtaš , ni slabo zamišljeno za tistih 70% ,ki v normalnem sistemu še srednje šole ne bi vidli od znotraj
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.157
-8.771
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Če turško kavo črtaš , ni slabo zamišljeno za tistih 70% ,ki v normalnem sistemu še srednje šole ne bi vidli od znotraj
evil.gif
Ti je niti v tem sistemu nisi
hysterical-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
evil.gif
hysterical-1.gif
Bumber!
bonk.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.157
-8.771
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
evil.gif
hysterical-1.gif
Bumber!
bonk.gif
Saj ne moreš biti, če si v rangu enoceličarjev.
smirk-1.gif
Pa še ti te šišajo v inteligenci

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
kaj so vsi moderatorji na vikend dopustu, ali je bolnik capl tudi v interesu za večjo obiskanost foruma? ker to že počasi presega vse meje kaki gnoj človeštva tu spema in žali vse povprek, pa noben nič
stupid-1.gif