Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
In res - eni znanci - poklicni mesarji pri 18letih, zvečer pa ven, pa se ga napit, pol se pa obvezno stepst in se prov izživljat nad človekom.
Saj ko ti ubiješ komarja si tud vesel. Češ, frfolja nadležna hahaha, pa sem te. A mogoče jokaš, ko komarja fentaš?Citat:
pa tud moji sorodniki so imeli kmetijo pa živali pa koline, pa se nikoli ni takole slavilo tega!
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In človek je na koncu prehranjevalne verige spet vesel, ker si je eno ribo lepo na žaru scmaru in s cvičkom zalil.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
https://www.youtube.com/watch?v=WEyoRGBRhSs
Še malce v videu
Aja, posnetki so zelo nazorni, za bolj obutljive želodce rastlonojedcev niso.
Pa to neke oddojke koljejo.
Taprau prašič za koline ima 250 kil.
Ravno obratno. Maljši, ko je prašič boljši ej za jest. Tak prašič, ki ima 250 kil uh star mesu.
A nisi ti iz kmetije?
Koliko takihle 80-100 kilskih prašičev bi pa moral fentat da bi naredil vse kar h kolinam spada? Od klobas, salam, šunk in ostalega za v dim?
Takih malih se sploh ne šteje za koline. To je dopoldan fertik in je pečenka v skrinji...
Odvisno za kakšno ribo gre. Plava riba se zalije s cvičkom, bela riba se zalije pa z dolenjskim belim.Citat:
Pa ne moreš no, ribe s cvičkom zalivat!